Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, la prima repetiție pe scena de la Torino

Andrei Ionuț Ursu, WRS pe numele de scenă, a participat la prima repetiție din cadrul competiției muzicale Eurovision, la Torino. El va reprezenta România cu piesa "Llamame", printre alte 39 de țări participante. Artistul se simte pregătit și are sentimentul că „va fi frumos ce se va întâmpla la Eurovision”.

„Suntem foarte pregătiţi. Am repetat până pe ultima sută de metri. Am emoţii, însă sunt foarte constructive. Nu mă simt intimidat, mă simt provocat, acesta este sentimentul pe care-l simt acum", a afirmat WRS, potrivit Agerpres.

El a avut un turneu de promovare a piesei care a durat trei săptămâni şi melodia a fost foarte bine primită de public.

„În Spania am cântat la Barcelona şi la Madrid. Oamenii cântau, zeci de mii. Am cântat acappella cu ei şi ştiau versurile. A fost extraordinar. Şi reacţiile pe internet şi pe YouTube sunt foarte frumoase", a mărturisit WRS.

Artistul a spus că-și doreşte să termine concursul pe o poziție „cât mai aproape de frunte, dacă nu în frunte”. „Eu concurez cu mine, pe mine trebuie să mă depăşesc", mai spune artistul.

Încurajări din partea artiştilor români

„Inna mi-a transmis că are încredere în mine - că mă cunoaşte - şi să fac ce ştiu eu mai bine. E drăguţ, fiindcă sunt colegii mei şi oameni de la care am învăţat atât de multe şi când primesc aceste mesaje, că sunt mândri de mine şi că se așteptau să ajung aici, e foarte plăcut să ai confirmări de la astfel de oameni", a mărturisit Wrs.

În prima semifinală, din data de 10 mai, vor concura 17 țări. România va intra în concurs pe data de 12 mai, în cea de-a doua semifinală, alături de alte 17 țări participante. WRS, reprezentantul României va intra în concurs cu numărul de participare 13.

În finală s-au calificat deja Italia, Franța, Germania, Spania și Regatul Unit. Marea finală Eurovision 2022 are loc pe 14 mai.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE