Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a anunţat vineri că îşi amână pentru 2023 toate concertele programate în acest an în secţiunea europeană a turneului său mondial "Courage World Tour" din cauza unei probleme de sănătate.

"Mă simt puţin mai bine, dar încă mi se întâmplă să am spasme. Îmi pare atât de rău că trebuie să schimb încă o dată datele turneului meu din Europa; prima dată s-a întâmplat din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele. Pentru a fi pe scenă, trebuie să mă aflu în cea mai bună formă fizică a mea. Şi, ca să fiu sinceră, abia aştept asta, dar nu sunt deocamdată complet pregătită. Fac tot ce ţine de mine pentru a reveni 100% şi să urc din nou pe scenă, pentru că meritaţi acest lucru", a explicat vedeta muzicii pop într-un comunicat publicat în Franţa de administratorii sălii de spectacole Paris La Défense Arena.

Celine Dion a susţinut primele 52 de spectacole din cadrul acestui turneu mondial

Celine Dion a susţinut primele 52 de spectacole din cadrul acestui turneu mondial, înainte de debutul pandemiei de coronavirus în primele luni ale anului 2020.

Supervedeta canadiană a anunţat apoi, în ianuarie 2022, că a decis să anuleze secţiunea nord-americană a turneului său din cauza unor probleme de sănătate. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE