Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vremea rea a făcut ravagii în Râmnicu Vâlcea. Acoperișuri smulse și copaci căzuți pe mașini, din cauza vântului puternic

Un cod roșu de vreme rea a lovit luni după-amiază Râmnicu Vâlcea. Acoperișurile a mai multor blocuri din municipiu au căzut din cauza vijeliilor.

Pompierii trimiși de ISU Vâlcea fac cu greu fața intervențiilor având în vedere că sunt probleme la nivelul tuturor cartierelor orașului.

Mai mulți copaci s-au prăbușit pe străzile Calea lui Traian, Aleea Bradului, dar şi pe strada Ioana Radu, unde un pom a căzut peste o casă, iar pe strada Stoianovici un copac a căzut peste patru autoturisme. 

Incidente asemănătoare au avut loc pe străzile Nicolae Iorga, în curtea Liceului Economic, iar pe strada Morilor crengi rupte de vântul puternic au căzut peste reţeaua de alimentare cu energie electrică.

VEZI GALERIA
4 imagini

Meteorologii au anunțat cod roșu de vreme severă

ANM transmisese o avertizare meteo de vreme severă imediată de tip cod roşu, care a fost emisă la ora 16.25 şi a fost valabilă până la ora 17.00.

Meteorologii au explicat că mai multe zone din judeţul Vâlcea vor fi afectate de averse torenţiale ce vor cumula 50-60 de litri pe metru pătrat, frecvente descărcări electrice, vijelie şi grindină.

Zonele afectate au fost: Râmnicu Vâlcea, Mihăeşti, Budeşti, Nicolae Bălcescu, Goleşti şi Milcoiu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE