Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UPDATE: Vlad Pascu rămâne în arest. Tânărul ceruse arest la domiciliu pentru a se pregăti de admiterea la facultate

Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, le-a cerut judecătorilor de la Tribunalul Constanța să fie plasat în arest la domiciliu, pe motiv că s-ar pregăti pentru facultate. Judecătorii i-au respins cererea, astfel că tânărul va rămâne în arest.

Pascu, care este în arest la penitenciarul Poarta Albă, a fost prezent fizic în fața judecătorilor și nu prin videoconferință, asa cum s-a întâmplat până acum. Tânărul le-a spus magistratilor că vrea să se pregătească pentru admiterea la facultate.

Pascu, acuzat de ucidere din culpă

Pascu este acuzat de ucidere din culpă, vătamare corporala din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și fugă de la locul accidentului. Tânărul de 20 de ani a recunoscut că a condus sub influența substanțelor psihotrope și le-a spus judecătorilor că regretă ce s-a întâmplat. Instanta a rămas în pronuntare.

În același timp și părinții lui Vlad Pascu au fost la Tribunalul București. Au avut primul termen în dosarul de trafic de droguri al fiului lor, în care mama e acuzată că a încercat să șantajeze martori și tatăl că deținea ilegal muniție. Magistrații au amânat însă termenul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE