Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un român a fost arestat după ce a agresat sexual o jurnalistă din Spania, în timpul unei transmisiuni în direct

O jurnalistă din Spania a fost întreruptă în timpul unei transmisiuni live de un bărbat care s-a apropiat de ea și a pipăit-o. Românul a fost arestat de poliția spaniolă pentru o posibilă infracțiune de agresiune sexuală, potrivit Euronews.com.

La început, românul a negat gestul surprins în direct

Jurnalista Isa Balado se afla în mijlocul unui reportaj în direct, când un bărbat s-a apropiat de ea din spate și a apucat-o de fund, întrebând-o pentru ce program de televiziune lucrează.

"Isa, îmi pare rău să vă întrerup, tocmai te-a atins?", a întrebat-o colegul ei din studio.

"Da", a spus jurnalista, care s-a întors spre bărbat și l-a întrebat "Oricât de mult ai vrea să mă întrebi pentru ce canal lucrez, chiar trebuie să îmi atingi fundul?".

La început, cetățeanul român în vârstă de 25 de ani a râs și a negat că ar fi făcut ceva greșit, apoi și-a cerut scuze și s-a uitat fix la ea în timp ce jurnalista îl implora să o lase să își facă treaba.

Bărbatul a fost arestat

Poliția din Madrid, alertată chiar de echipa de producție a emisiunii, l-a arestat pe bărbat pentru o posibilă infracțiune de agresiune sexuală și l-a dus la Departamentul de familie și femei din cadrul Direcției de Poliție din Madrid. În prezent, aceștia vor analiza imaginile și vor lua declarații atât bărbatului, cât și Isei.

Bărbatul nu s-a îndepărtat prea mult de jurnalistă după gest și a urmărit-o în timp ce aceasta încerca să-și facă treaba. Când aceasta a încercat să se îndepărteze de el, bărbatul s-a întors și i-a atins părul.

Canalul a emis o declarație în care afirmă că "respinge orice formă de hărțuire sau agresiune" și își exprimă sprijinul pentru reporter "după situația absolut intolerabilă pe care a suferit-o".

De asemenea, mai mulți angajați au luat cuvântul pentru a condamna agresiunea.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE