Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un buștean căzut dintr-un camion a intrat prin parbrizul unei mașini. Pasagerii nu au suferit răni grave

Un accident a avut loc luni seară, în Brașov. Un buștean, care a căzut dintr-un camion cu lemne, a străpuns efectiv parbrizul unei mașini aflate în trafic.

În mașina erau două persoane. Niciuna dintre ele nu a fost rănită grav. Imaginile surprinse la fața locului arată cum bușteanul a trecut fix printre locurile pasagerilor.

Potrivit poliției, inițial cei doi au declarat că nu au pățit nimic, dar șoferul a cerut, totuși, la scurt timp să fie transportat la spital pentru evaluare medicală.

Anchetatorii spun că bușteanul a căzut, după ce camionul a lovit poarta de gabarit din zona podului feroviar, la intrarea în comuna Teliu. Șoferul camionului a fost amendat cu peste 13 mii de lei.

”Polițiștii din cadrul postului de poliție Feldioara au solicitat prezența la fața locului a unui pădurar care a verificat documentele de însoțire a mărfii și s-a constatat o diferență între cantitatea înscrisă pe documente și cantitatea de material lemnos existent în remorca ansamblului tir”, spune Florentina Manolache, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE