Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ultima noapte de Neversea. Zeci de mii de turiști petrec pe litoral de 4 zile

Publicat de: Euronews

Un adevărat maraton pe plaja din Constanța. Turiștii sunt neobosiți după 3 zile și trei nopți de petrecere. Urmează o noapte plină de distracție. Se aude muzică pe plaja din Constanța și se fac probe pentru concertele care vor avea loc duminică seară.

Aproximativ 100.000 de oameni au petrecut sâmbătă seara pe nisip, alături de artiștii preferați. Aceștia au cântat și au dansat fericiți pe plajă.

Turiștii cheltuie o mică avere în aceste zile la Constanța pe cazare și mâncare. Cu un minimum de 100 de euro cheltuiți de un singur turist pe zi pentru cazare, mâncare și intrarea la festival, se adună peste 20 de milioane de euro la un număr de 260.000 de participanți, atât cât au anunțat organizatorii pentru cele patru zile de festival. Banii intră și în bugetul orașului Constanța, un impact economic considerabil pentru un singur weekend de vară.

Ultima seară a festivalului Neversea va fi deschisă la Main Stage de Azteck, urmat de One True Singer, apoi Delia, Tyga, Timmy Trumpet, Dimitri Vegas & Like Mike.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE