Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

A început Neversea. Turiștii au petrecut până dimineață în prima noapte a festivalului: „E absolut senzațional”

A fost o noapte lungă, plină de distracție pe plaja din Constanța, unde zeci de mii de tineri au cântat și au dansat, după doi ani în care festivalurile au fost întrerupte din cauza pandemiei. 

Urmează alte trei zile și trei nopți de dans sub cerul liber pe ritmurile artiștilor prezenți la eveniment. 260 de mii de turiști sunt așteptați în acest weekend la malul mării, la cel mai mare festival din Europa organizat pe plajă.

Cu bateriile încărcate după anii de restricții legate de pandemia Covid 19, zeci de mii de tineri s-au adunat pe plaja din Constanța pentru 4 zile și 4 nopți de distracție continuă. Până luni dimineață, peste 150 de artiști din țară și străinătate vor performa pe cele 5 scene amenajate la festivalul Neversea.

„Este absolut senzațional, e grozav. Aproape 3 ani am simțit că vreau să mă reîntorc aici și totul s-a împlinit.”, a spus un turist.

“Încercăm să ne reobișnuim cu atmosfera asta de festival e ceva încă nou pentru noi după doi ani încă nu știm cum să ne comportăm”, a adăugat o altă turistă prezentă la eveniment.

Fascinați de viața de noapte de pe litoralul românesc, turiștii străini nu au ratat ocazia unei petreceri pe cinste. Acești tineri din Egipt și din Statele Unite recunosc că vin la noi special pentru festivalurile de muzică. 

Pentru siguranța participanților, forțele de ordine au intrat în dispozitiv cu mii de polițiști însoțiți de câini antrenați pentru situații speciale, jandarmi, pompieri și medici. 

A patra ediție festivalul Neversea aduce pe cele 5 scene amenajate pe plajă artiști din 20 de țări. Rapperul Tyga (se citește Tayga) Alan Walker, Alesso, Alexandra Stan, Arias, Black Eyed Peas, Carla’s Dreams, Danny Avila, Delia, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Dark & Mentol, Smiley, Steve Aoki, The Motans sau Timmy Trumpet sunt doar câțiva dintre cei care vor performa pe scenele Neversea. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE