Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

NEVERSEA 2022: Tot ce trebuie să știi despre bilete, line-up și circulația în perioada festivalului din Constanța

Publicat de: Mirabela Vasile

După doi ani de pauză, festivalul de muzică Neversea va aduna din nou pasionații de muzică electronică la malul mării. 

Timp de patru zile și patru nopți, zeci de mii de oameni vor dansa noaptea întreagă până la răsărit. 

Scena principală va avea aproape 500 de metri pătrați de ecran LED, 23 de metri înălțime, 85 de metri lățime și 28 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 285 de tone, iar acoperișul acesteia are o deschidere de 24 de metri. În timpul show-urilor, peste 500 de lumini vor colora cerul peste Neversea. Toată energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.

Cine cântă pe cele 5 scene de la Neversea 2022

Alan Walker, Alesso, Black Eyed Peas, Danny Avila, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR, NERVO, Nicky Romero, Parov Stelar, Steve Aoki, Timmy Trumpet și Tyga sunt câțiva dintre artiștii care vor face senzație pe mainstage.

Scena The Ark, gazda artiștilor naționali și internaționali din lumea rap, trap, hip-hop, drum&bass, liquid și dubstep, are o deschidere de 42 de metri pătrați și o înălțime de 17 metri, în formă de arcă. Rapperul bbno$ va cânta pentru prima oară în România pe această scenă. Tot aici va fi prezent și fenomenul românesc de trap cu Ian, AlbertNbn, Arkanian x Arael x Zannidache, Yny Sebi, Oscar, Zo, Phunk B, Rava, Marko Glass ft. Bvcovia, Nane, Connect-R & Johny Romano. De nelipsit vor fi și DJ Shiver, Borgore, Dirtyphonics, DJ Wicked, Netsky și mulți alți artiști români.

Scena Temple, cu forma ei spectaculoasă de piramidă, are o deschidere de 21 de metri și o înălțime de 12 metri. Proiecțiile și luminile care se joacă pe această scenă poartă fanii techno în călătorii muzicale unice alături de premierele festivalului Amelie Lens și Paul Kalkbrenner Live și artiști care se întorc pe The Island of Dreams, precum Jamie Jones, Priku, Raresh și nu numai.

Colorata scenă Daydreaming, cu decoruri florale ce te îndeamnă la visare, are o deschidere de 38 de metri și o înălțime de 8 metri. Fanii prezenți aici vor admira marea și îi vor putea asculta pe Akos, Armen Miran, Audiofly, Christian Loffler, Day Dreamers (Marwan, Woodnote, Dub FX), HVOB Live (Clubset), Hernan Cattaneo, Kerala Dust, Lee Burridge, Oliver Koletzki, Sebastien Leger și mulți alți artiști din lumea house, deep house și Ambiental.

 Scena Oasis, așa cum îi spune numele, este o adevărată oază de relaxare și muzică bună de la artiști precum Anna Tur, Claptone, Kasia, Simina Grigoriu Moonsound, Pascal Junior și mulți alții. Scena Oasis este un dome geodezic și are un diametru de 14 metri și o înălțime de 5 metri.

Cum se va circula în Constanța pe parcursul evenimentului

Organizatorii și autoritățile locale anunță și programul pentru transportul publicul, precum și restricțiile de circulație în perioada festivalului Neversea.

Liniile cuprinse în programul de transport vor circula după programul normal pe 7 și 8 iulie, în intervalul 05:15 - 23:00, iar pe 9 și 10 iulie acestea vor circula între orele 05:45 - 23:00. Excepție de la acest orar îl fac liniile 42, 48, 44, 51 și 101, care își vor prelungi traseul până în Portul Turistic Tomis, pe toată perioada festivalului, 7-10 iulie.

Linia SHUTTLE Neversea, deviere a liniei CiTy TOUR, va avea prima plecare din CL Caraiman și Portul Tomis la ora 21:00 și ultima plecare din CL Caraiman și Portul Tomis la ora 06:00, la un interval de 16 minute.

În Portul Tomis, în stația liniei CiTy TOUR, va fi amenajat un dispecerat care va comercializa bilete cu valabilitate de 24 de ore. Liniile de noapte N2-43, N5-40, N100M și N102 își vor incepe programul la ora 23:30 și vor circula la un interval de 30 de minute.

Cât costă biletele la Neversea 2022

Toate persoanele care participă la eveniment trebuie să știe că biletele nu se pot returna și ai la dispoziție 30 de zile pentru realizarea check-in-ului online gratuit. După această perioadă, se va percepe o taxă de 15 euro.

Astfel, pentru acces general basic, ce constă în achitarea tuturor celor patru zile de abonament, românii scot din buzunar 134 de euro + taxe. Pentru check-in la locație, taxa percepută este 25 euro.

Bilet acces general Ziua 1 - Prețul tichetului de intrare costă 45.45 de euro plus taxe, iar  odată achiziționat, acest bilet nu poate fi schimbat cu un alt bilet, pentru o altă zi de festival.

Bilet acces general Ziua 2 - Prețul biletului are valoarea de 54.55 de euro plus taxe și aici, cei care achiziționează biletul trebuie să știe că acesta nu poate  fi schimbat cu un alt bilet, pentru o altă zi de festival.

Bilet acces general Ziua 3 - Prețul biletului are valoarea de 54.55 de euro plus taxe. Biletul nu poate  fi schimbat cu un alt bilet, pentru o altă zi de festival.

Bilet acces general Ziua 4 - Prețul tichetului de intrare costă 45.45 de euro plus taxe, iar  odată achiziționat, acest bilet nu poate fi schimbat cu un alt bilet, pentru o altă zi de festival.

Bilet pentru o zi VIP - Prețul unui bilet este de 104 de euro plus taxe. Produsul VIP este dedicat persoanelor peste 18 ani.

Bilet VIP, abonament de 4 zile - Prețul abonamentului este de 260 de euro plus taxe. Și în acest caz, produsul VIP este dedicat persoanelor peste 18 ani.

Neversea vine cu oportunitatea de a plăti biletul sau abonamentul în rate, astfel, pentru accesul general Basic Rate, la abonamentul de patru zile, cei care optează pentru această opțiune achită rate de la mai puțin de 20 de euro. Poți să achiți valoarea biletului în rate, cu posibilitatea de până la 7 rate egale. Prima rată începe din luna noiembrie.

Acces General Risk Free Rate- Abonament 4 Zile - prețul de achiziție este de 144 de euro plus taxe. Rate: de la mai puțin de 20 euro. Alege să achiți valoarea biletului în rate, cu posibilitatea de până la 7 rate egale. Prima rată începe din luna noiembrie. După plata tuturor ratelor, biletele achiziționate pot fi returnate cu până la cel puțin 14 zile înainte de începerea festivalului.

Abonament 4 Zile VIP Rate - Prețul este de 260 de euro plus taxe. Ratele sunt mai mici de 40 de euro și poți achita în șapte rate egale. Prima rată începe din luna noiembrie.

Abonament 4 Zile, acces General Basic Besties - Prețul este de 149 de lei plus taxe. Biletele achiziționate nu pot fi returnate. Pentru check-in la locație, taxa percepută este 25 euro.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE