Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Încă o noapte albă pe plaja din Constanța. Peste 100 de mii de oameni s-au distrat în a treia zi a festivalului Neversea

Black Eyed Peas au făcut senzație noaptea trecută la Constanța, în cea de-a treia zi a festivalului Neversea. Peste 100 de mii de oameni le-au fredonat melodiile, la un concert care a durat mai bine de-o oră și care s-a încheiat cu minute în șir de aplauze.

Aflați pentru a doua oară în Romînia, artiștii de la Black Eyed Peas au creat o atmosferă incendiară pe plaja din Constanța. Zecile de mii de tineri prezenți la Neversea le-au fredonat emoționați cântecele celebre.

Will.I.Am pe scena de la Neversea

Emoționat de solidaritatea românilor față de drama refugiaților ucraineni fugiți din calea războiului care le-a răvășit țara, Will.I.Am a ținut să mulțumească tuturor celor care s-au implicat în ajutorarea acestora.

Vreau să mulțumesc românilor pentru că și-au deschis porțile pentru ucraineni! Vă mulțumesc foarte mult! Asta înseamnă dragoste. Iar tuturor celor care găzduiesc familii ucrainene: vă iubim, vă apreciem!

Publicul a  aplaudat prestația artiștilor minute în șir

Turist: „Foarte misto, foarte misto, jos pălăria,  ne vedem la anul!”

Reporter: „Cum e să-i vezi aici în prima linie?”

Turistă: „Palpitant, emoția este  diferită să-i vezi live  decât să-i vezi la alte concerte, festivalull își dă o altă atmosferă, un alt vibe.”

Turistă: „Senzațional, senzațional! Mai putem este super, rezistăm și mâine.”

Turist străin: „Nu puteam să–i ratăm pe Black Eyed Peas. E un festival foarte mare, ne distrăm foarte bine.”

Senzație pe scenă au făcut și Carla’s Dreams

Turistă: „Foarte fain. Sunt la a triea zi de efestival, încă aștept să văd ce mai urmează și sunt foarte nerăbdătoare.”

Festivalul de la Constanța continuă și astăzi când pe scenă sunt așteptați Timmy Trumpte, Dimitri Vegas & Like Mike și mulți alții.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE