Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trenuri întârziate din cauza vremii. Mai mulți copaci doborâţi pe firele de curent au întrerupt alimentarea cu energie electrică

Vremea rea a afectat și mersul trenurilor. CFR Călători a semnalt întârizeri mari din cauza copacilor doborâţi pe firele de curent au întrerupt alimentarea cu energie electrică.

CFR Călători a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, locomotive diesel pentru a permite tranzitarea zonelo afectate, dupa redeschiderea circulatiei.

”În cursul acestei zile, mai multe trenuri înregistrează întârzieri din cauza condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate și la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică, cu implicații în circulația trenurilor CFR Călători de pe sectiile Petroșani – Târgu Jiu, Gheorgheni – Toplița, Timisoara-Caransebes.

CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură – CFR SA, locomotive diesel pentru a permite tranzitarea zonelo afectate, dupa redeschiderea circulatiei.

Programul de circulație în zonele afectate de vremea nefavorabilă se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.”, se arată într-un comunicat transmis de companie.

CFR Călători este în permanent contact cu managerul infrastructurii feroviare, CFR SA pentru rezolvarea operativă a tuturor problemelor, astfel încât toate trenurile și călătorii să ajungă la destinație în siguranță.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE