Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trendul pantofilor urâți, continuat de noua colecție Louis Vuitton

De la cizmele virale în stil Astro Boy de la MSCHF, la Crocs x Feng Chen Wangs, la colaborarea McDonald's x Crocs, trendul ”pantofilor urâți” a acaparat vara anului 2023. Spre sfârșitului anului, o nouă colecție este pe cale să se alăture trendului.

Brandul francez de modă Louis Vuitton a dezvăluit un nou model de cizme cu tocuri și iluzie de picior uman. LV Illusion Ankle Boot sunt concepute să arate ca și cum cineva ar purta o pereche de tocuri negre cu șosete albe.

Prețul este de aproape 2.500 de dolari și sunt disponibile în două lungimi: până la gleznă și până la genunchi. De asemenea, perechile pot fi achiziționate în două nuanțe diferite de piele.

Potrivit site-ului, iluzia este "pictată manual pentru a crea iluzia unei șosete cu nervuri purtate în interiorul unui pantof negru" pe materialul suplu din piele de vițel. Totul este conceput ca o aluzie la "mișcarea artistică suprarealistă".

Încălțăminte controversată în online

Nu este singura încălțăminte care a provocat reacții în mediul online. Compania MSCHF este cunoscută pentru creațiile inedite. Cizmele ”Big Red”, inspirate din desenele ”Astro Boy” și ”Dora the Explorer” au fost lansate la 350 de dolari și s-au vândut imediat. Cizmele roșii subliniază absurditatea hainelor cu volum dus la extrem.

Recent au fost lansați și adidașii Balenciaga 10XL, un pantof cu formă extremă prin exagerarea siluetei emblematice a casei de modă de lux.

Și brandul Crocs a scos mai multe perechi mai neobișnuite, în colaborare cu McDonald’s, Feng Chen Wangs sau chiar Shrek.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE