Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Toalete în curte pentru polițiștii din mediul rural din Botoșani. Achiziția, făcută după ce la oraș s-au primit autospeciale marca BMW

Publicat de: Euronews

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani vrea să achiziționeze şase toalete din lemn pentru sedii de poliţie care nu sunt racordate la utilităţi, asta după ce în oraș s-au cumpărat mai multe mașini de tip BMW.

Autoritățile spun că această soluție este doar temporară până la renovarea posturilor de poliţie.

“Acestea vor fi montate în locaţiile în care se impune înlocuirea toaletelor vechi. Este o soluţie temporară, până la renovarea posturilor de poliţie.

Cu privire la această achiziţie, trebuie să ţinem cont şi de specificul zonelor pentru care se realizează aceasta. Cele şase unităţi sunt neracordabile la utilităţi, iar acest lucru se află în directă legătură cu faptul că, în localităţile pentru care se intenţionează realizarea achiziţiei, nu sunt utilităţi”, a transmis IPJ Botoşani, potrivit Botoşăneanul.

În caietul de sarcini se precizează faptul că în cadrul achiziţiei se doreşte “confecţionarea a şase unităţi clasice WC din lemn de răşinoase, cu dimensiunile de 120 cm x 120 cm x 220 cm, neracordabile la utilităţi”.

Valoarea totală a achiziției este de 9.000 de lei.

De altfel, luna trecută, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani are în dotare două noi autospeciale de poliție, marca BMW 320i xDrive, de peste 66.000 de euro, care vor fi folosite de polițiștii rutieri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE