Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Summer Well 2023. 30.000 de oameni au fost prezenți pe domeniul Știrbey, în prima seară a festivalului

30.000 de tineri au dat start distracției, în prima seară de Summer Well, festival care are loc pe domeniul Știrbey, de lângă București. Trupa „Florence and the machine” a facut furori în rândul publicului și și-a uimit fanii cu un gest neașteptat.  

Publicul a cântat la unison piesele trupei. Drept recunoștință, Florence a coborat spre public.

Florence and the machine este cap de afiș la Summer Well. Oamenii au venit de peste zi sa ocupe un loc în fata pentru a urmări concertul. 

O tânără a făcut un drum lung din Polonia până în România, ghidată de pasiunea ei pentru trupa Florence and the Machine. 

”Sunt din Polonia, da! Sunt un mare fan încă din 2018. Am stat 18 ore în mașină doar pentru Florence!”, a menționat tânăra. 

Summer Well, la a 12-a ediție

Summer Well adună la cea de a 12-a ediție a festivalului 30 de artiști din străinătate, dar și din România. Domeniul Știrbey a prins viață, iar zeci de mii de tineri vor veni să-și găsească muzica preferată, în acest weekend.

În prima zi de festival, pe scenă a fost și artista Baby Queen. Ea a coborât în public pentru a-și face poze cu fanii. 

”Publicul din România este efervescent. Vin la multe festivaluri europene și mă gândesc că nu o să vină nimeni, pentru că nimeni nu mă cunoaște. Este nebunie, oamenii de aici chiar îmi știu versurile”, a spus artista.

 Urmează încă o seară de distracție pe Domeniul Știrbey, iar cei care își doresc să participe își pot lua bilete chiar de la intrarea în festival.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE