Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Sistemul de rezervare a locurilor din trenurile CFR, indisponibil timp de 12 ore. Cum vor fi afectați călătorii

Publicat de: Euronews

Funcţionarea sistemului de rezervare a locurilor la CFR Călători va fi întreruptă miercuri, 4 octombrie, între orele 0:00 şi 12:00, pentru realizarea unor lucrări complexe de mentenanţă, a anunţat luni operatorul feroviar naţional, citat de Agerpres.

"CFR Călători informează că, în data de 4 octombrie 2023, în intervalul orar 0:00 şi 12:00, pentru realizarea unor lucrări complexe de mentenanţă la echipamentele centrale ale Sistemului Naţional de Rezervare, achiziţionarea biletelor cu rezervare de loc va fi întreruptă", precizează CFR Călători.

Cum vor putea fi achiziționate biletele

Astfel, emiterea legitimaţiilor de călătorie în intervalul orar 00:00 - 12:00, din data de 4 octombrie 2023 se va face: la casele de bilete fără rezervarea locului, numai pentru ziua curentă, fără anticipaţie, prin sistemul online şi la automatele amplasate în staţii, numai la trenurile fără regim de rezervare.

De asemenea, se va suspenda emiterea cardurilor "Tren Plus" în acest interval orar.

"Reamintim pasagerilor CFR Călători că pot cumpăra bilete cu anticipaţie şi au la dispoziţie următoarele canale de vânzare: aplicaţia mobilă "CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online" (disponibilă în Google Play, App Store şi Huawei AppGallery); automatele de vânzare bilete din gări; online de pe cfrcalatori.ro; casele de bilete din gări, agenţii de voiaj CFR Călători şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)", se mai arată în comunicatul companiei.

Călătorii au întâmpinat situații similare, și pe 20 septembrie, când nu au putut cumpăra bilete online folosind aplicația CFR Călători, pentru că au fost efectuate lucrări complexe de mentenanță.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE