Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

VIDEO. Simona Halep, prima apariție după suspendarea de patru ani: Sunt șocată că se poate judeca un sportiv doar pe presupunere. Voi dovedi nevinovăția

De Mirabela Vasile  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj, își susține în continuare nevinovăția și spune că va lupta până la capăt să demonstreze că nu a luat substanțe interzise.

În prima apariție de la decizia dură prin care sportiva română a fost suspendată patru ani, aceasta spune că totul a fost nedrept și este șocată că un jucător poate fi ”judecat doar pe presupunere”.

Simona Halep: O să dovedesc că sunt nevinovată și sunt curată

”Aș putea spune că sunt șocată și este o mare nedreptate ce se întâmplă. Nu am luat niciodată dopaj și nu m-am dopat absolut niciodată și toate acestea o să iasă la iveală într-o bună zi și o să las experții să discute absolut orice pentru că ei știu ce este mai bine ce s-a întâmplat și sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și sunt curată.

Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept din toate punctele de vedere, sunt foarte dezamagită și pot să spun că sunt șocată că se poate judeca un sportiv doar pe presupunere, pe nimic concret. Toate analizele mele de sânge au fost negative și nu s-au găsit absolut niciodată subtanțe interzise. La urină, doar pe data de 29 când a ieșit o cantitate infimă de Roxadustat și aceasta a fost totul.

Acum trebuie să ajung la TAS, o să fac apel la această decizie fără sens din punctul meu devedere și sper că o să iasă adevărul la iveală într-o zi și o să lupt până la capăt ca să dovedesc aceste lucruri”, a declarat Simona Halep, miercuri dimineață, la o zi după ce ITIA a anunțat decizia dură.

Distribuie

Taguri