Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cine e Candice Gohier, omul din staff-ul lui Mouratoglou care i-a dat Simonei Halep suplimentul cu Roxadustat

Candice Gohier este persoana care i-a dat Simonei Halep suplimenatul contaminat cu Roxadustat, potrivit ITIA, care a publicat joi motivarea deciziei de suspendare a sportivei.

Simona Halep lucrează cu fizioterapeuta Candice Gohier din aprilie 2022, când a început colaborarea cu renumitul antrenor francez Patrick Mouratoglou. Aceasta lucrează la Academia lui Mouratoglou din mai 2020, iar timp de peste doi ani a fost angajată a Federației Franceze de Baschet, potrivit informațiilor disponibile pe contul de LinkedIn.

Aceasta și-a obținut specializarea la L'Institut de Formation en Masso-Kinésithérapie de Berck-sur-Mer, din Franța.

Academia Mouratoglou este un prestigios centru de antrenament pentru tenis, situat în apropiere de Nisa, Franța. A fost fondată de antrenorul de tenis Patrick Mouratoglou, cunoscut pentru colaborarea sa cu numeroși jucători de top din lume, inclusiv Serena Williams.

Candice Gohier a comandat suplimentele cu colagen

Potrivit motivării ITIA, Candice Gohier a confirmat parțial declarațiile Simonei Halep.

În jurul lunii august 2022, aceasta împreună cu Patrick Mouratoglou au revizuit suplimentele luate de Halep și au recomandat schimbarea acestora cu suplimente de colagen.

Gohier a fost cea care a comandat produsele, care au ajuns la New York în august 2022. Fizioterapeuta și Mouratoglou au verificat și au ajuns la concluzia că suplimentele nu conțin substanșe interzise și puteau fi folosite de jucătoarea de tenis, se mai arată în motivarea ITIA.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE