Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

SAGA Festival 2022: Ce ne așteaptă la primul mare festival al verii. Artiști, programul pe zile, restricții de circulație

SAGA Festival 2022, primul mare festival al verii, începe vineri în București. Vor fi trei zile de muzică și distracție pe Arena Națională din Capitală. Organizatorii le promit festivalierilor o experiență de neuitat pe 3, 4 și 5 iunie.

Potrivit organizatorilor, principala scenă a festivalului, Source, va avea 40 de metri înălțime și deschidere de 150 metri, 1500 de metri pătrați de leduri de 4.8 mm pixel pitch și rezoluție 4k, lumini statice și inteligente.

Cine urcă pe scenă la SAGA Festival 2022

Nume mari din lumea muzicii electronice internaționale vor urca pe scenă în cele trei zile de festival. Printre aceștia: Afrojack, Black Coffee, Deadmau5, DJ Snake, Elderbrook, Fedde Le Grand, Fisher, Marshmello, Meduza, Ofenbach, Purple Disco Machine, R3HAB, Salvatore Ganacci, Sickick, Tiesto, Timmy Trumet, DJ Tiesto, Salvatore Gannaci.

De asemenea, mulți artiști locali vor fi prezenți pentru a întregine atmosfera la SAGA Festival 2022.

Programul pe zile de la SAGA Festival 2022

Vineri, 3 iunie 2022:

Accesul va fi permis începând cu ora 17:00, iar concertele vor începe la ora 18:00.

Sâmbătă, 4 iunie 2022:

Accesul va fi permis începând cu ora 17:00, iar concertele vor începe la ora 18:00.

Duminică, 5 iunie 2022:

Accesul va fi permis începând cu ora 17:00, iar concertele vor începe la ora 18:00.

Reguli de acces la SAGA 2022

Accesul la festival este permis pe baza biletului valid, numai persoanele cu vârsta mai mare de 14 ani, anunță organizatorii SAGA 2022. Vârsta va fi confirmată prin prezentarea unui act de identitate valid, pașaportului sau a permisului de conducere. Nu vor fi acceptate copiii ale actelor de identitate, acte expirate sau certificate de naștere.

De asemenea, participanții cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani trebuie să fie însoțiți de un părinte sau un reprezentant legal.

Participanții cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani ani trebuie să prezinte la intrare formularul de consimțământ al părintelui/reprezentantului legal.

Este interzis accesul la festival cu: aparate foto profesioniste sau semi-profesioniste, spray-uri, selfie sticks, sticle, băuturi alcoolice, mâncare, droguri, substanțe inflamabile, artificii, arme sau alte obiecte periculoase.

Restricții de circulație în București

Brigada Rutieră a anunțat că, în perioada 3-5 iunie, în care se desfășoara SAGA Festival 2022, vor fi restricții în circulație în București, astfel:

  • Str. Maior Coravu, între Șos. Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Arena Națională, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
  • Bd. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Arena Națională precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
  • Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă și rond Maior Coravu;
  • Str. Serg. Vasile Șerbănică, între Bd. Basarabia și intrarea în stadion;
  • în funcție de numărul participanților, gradual, va fi restricționat traficul pe Bd. Basarabia, banda I, sensul către Piața Hurmuzachi.

Șoferii vor avea următoarele rute ocolitoare:

  • Bd. Unirii – Str. Lucian Blaga – Calea Dudești – Bd. Camil Ressu – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Theodor Pallady;
  • Șos. Mihai Bravu – Șos. Iancului – Șos. Pantelimon;
  • Șos. Morarilor – Str. Lucrețiu Pătrășcanu – Str. Constantin Brâncuși – Bd. Nicolae Grigorescu – Str. Liviu Rebreanu.

Prima ediție SAGA Festival a avut loc în 2021, la Romaero Băneasa.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE