Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Radu Mazăre se mută în Madagascar. Mihai Mazăre: După ce se naște bebelușul își ia familia și pleacă acolo

Fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, eliberat ieri condiționat din închisoare, se va muta definitiv în Madagascar.

Dezvăluirea a fost făcută pentru Euronews de fratele acestuia. Radu Mazăre a început deja să își pregătească actele pentru plecare.

Fratele lui Radu Mazăre: ”S-a hotărât de mult că nu mai vrea în România”

Eu am vorbit cu fratele meu în ăștia 5 ani în absolut fiecare zi. Sigur că ne-am bucurat cu toți că e în libertate după 5 ani de zile, ceea ce e mult pentru un om să stea acolo.

Mi-a spus că e bucuros. Prima noapte n-a reușit să doarmă din cauza stării emotive. Și eu am avut o stare emotivă, ieșită din comun. M-a sunat dimineața apoi și mi-a zis că mulțumește și mie.

Mi-a mulțumit și soției pentru sprijinul pe care i l-am dat în toată această perioadă. Acuma stă și se acomodează puțin cu libertate. El este în București cu soția lui, își face documente, respectiv permis de conducere, vrea să scoată și pașaportul și buletinul.

El are rezidență, domiciliu de București, în momentul ăsta nu știu când o să vină, dacă o să ajungă la Constanța. Deocamdată mai stă câteva zile acolo.

După aia se duce la casa părinților soției lui, a Roxanei, care undeva la vad și vedem la un moment dat, probabil o să treacă și prin Constanța.

Exclus viața publică și viața politică. Soția lui e însărcinată, urmează să nască undeva la sfârșitul lunii octombrie și cum va fi posibil ca bebelușul să poată fi luat în avion.

Ei pleacă în Madagascar. Dar s-a hotărât de mult că nu mai vrea în România și să se mute cu toată familia înapoi acolo.”, a declarat Mihai Mazăre.

Radu Mazăre a ieșit din închisoare

Radu Mazăre a declarat luni, după ce a ieşit din Penitenciarul Jilava, că nu îl mai interesează viaţa publică "sub nicio formă", susţine că nu a fost speriat în închisoare, dar pentru el a fost "suficient".

Fostul primar al municipiului Constanţa a fost eliberat condiţionat, în urma unei decizii a Tribunalului Ilfov, după ce a executat cinci ani din pedeapsa de nouă ani primită în anul 2019 în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE