Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham. ”Decizia a fost luată cu inima!”

Radu Drăgușin a semnat un contract valabil până în 2030 cu Tottenham și a fost prezentat oficial de echipa londoneză. Fotbalistul va încasa aproape trei milioane de euro în primul sezon și va purta tricoul cu numărul 6.

Radu Drăgușin a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie, după ce mai multe echipe mari s-au întrecut în oferte pentru el, printre cele mai cunoscute fiind Bayern München, Napoli și AC Milan. Tottenham a oferit pentru Drăgușin peste 30 de milioane de euro, din care 25 milioane suma fixă, iar 5 milioane sub formă de bonusuri.

Fotbalistul este al patrulea român din istoria lui Tottenham, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu și Vlad Chiricheș.

Drăgușin le-a transmis un mesaj fanilor lui Genoa, după ce s-a despărțit de gruparea italiană: ”Este greu să explic în doar câteva cuvinte o perioadă din viață care a însemnat atât de mult pentru mine. Îmi va fi dor să mă bucur pe un stadion de vis, să sar cu voi la finalul jocului. Îmi va fi dor de toată dragostea voastră.”

Radu Drăgușin, după ce a semnat cu Tottenham: ”Decizia a fost luată cu inima”

Între timp, Radu Drăgușin a oferit primul interviu pentru Tottenham. Fotbalistul român a declarat că este foarte încântat de transfer și a asigurat fanii că va da totul pe teren.

”Sunt foarte încântat. Mă simt foarte, foarte fericit! Este un pas mare pentru mine, dar simt că este pasul potrivit. Pot spune că decizia a fost luată cu inima! Am avut câteva discuții cu antrenorul, am simțit o conexiune foarte bună cu el din momentul în care am vorbit. Mi-a spus că își dorește foarte mult să mă alătur echipei sale, îi place modul meu de joc și crede că sunt potrivit pentru această formație. Îmi place acest tip de fotbal, cu o linie de apărare ofensivă, cu multe spații pe care trebuie să le aperi. Pot spune că sunt un tip care dă totul pentru această echipă. Este un vis să joc fotbal, mai ales pentru o asemenea echipă. Îi pot asigura (n.r. pe suporteri) că voi da 100 % mereu pe teren.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE