Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ce spune tatăl lui Radu Drăgușin despre transferul fiului său la Tottenham: Este o mândrie imensă, decizia finală i-a aparținut

Fundașul român Radu Drăgușin este noul jucător al celor de la Tottenham. Clubul din Premier League va plăti aproximativ 30 de milioane de euro italienilor de la Genoa, cu tot cu bonusuri, la care se adaugă împrumutul fundașului Spence până la finalul acestui sezon.

Drăgușin va semna un contract valabil până în 2029 cu Tottenham și va încasa aproape trei milioane de euro pe sezon. Jucătorul care va împlini luna viitoare 22 de ani a ajuns deja la Londra și era așteptat să efectueze vizita medicală. Potrivit Boarding Pass, avionul privat cu care Radu Drăgușin și agentul său au zburat de la Genova la Londra a fost cel mai urmărit zbor al zilei pe Flight Radar, cu peste 4.600 de urmăritori simultan.

Tatăl lui Radu Drăgușin, Dan Drăgușin a vorbit la Euronews România despre transferul fiului său.

Dan Drăgușin: „Este o mândrie imensă. El este hotărât să nu se oprească aici și să-și ridice valoarea mult mai sus”.

Întrebat dacă Radu Drăgușin s-a consultat și cu familia atunci când a ales clubul Tottenham, în contextul în care avea o ofertă și de la Bayern Munchen, Dan Drăgușin a spus că: „Da, s-a consultat, dar decizia finală îi aparține și noi nu putem decât să fim alături de el și să-l susținem”.

Dan Drăgușin a mai spus că în trecut, Radu Drăgușin a practicat și baschetul.

„Radu e un copil căruia de mic i-a plăcut mișcarea, i-a plăcut sportul, activitatea în aer liber. A avut o scurtă perioadă în care a făcut și un pic de baschet. I-a plăcut foarte mult și baschetul, dar a ales definitiv să practice fotbalul, căruia i s-a dedicat 100%.

În această după-amiază a aterizat la Londra. S-a dus direct la vizita medicală, urmând ca apoi să meargă la sediul clubului și să oficieze contractul. Radu a plecat cu gândul de a-și demonstra valoarea la noua echipă și de a-și crește valoarea în continuare”, a spus Dan Drăgușin.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE