Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Scania România, locul unde tinerii își pot construi o carieră de durată

Scania România este una dintre companiile care au participat la Târgul de cariere „POLIJobs” 2023, organizat de Universitatea Politehnica din București. Târgul a conectat afacerile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Indiferent de nivelul de experiență, Scania este locul unde tinerii talentați pot obține succesul dorit și pot construi o carieră de durată. Dacă ești în căutarea unei oportunități de carieră, în echipa Scania vei găsi suportul și resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele profesionale.

Pentru mulți dintre colegii noștri, Scania a fost primul lor loc de muncă după absolvirea studiilor. Acești oameni și-au dedicat timpul și efortul pentru a se dezvolta în cadrul companiei și au fost recompensați cu o carieră de succes.

Compania pune la dispoziție un mediu propice creșterii profesionale și încurajează dezvoltarea continuă printr-o cultură a învățării constante. Tinerii care încep acum o carieră la Scania se vor bucura de aceeași oportunitate de a-și construi un viitor promițător.

Cum arată jobul și angajatul viitorului

Viitorul în domeniul transporturilor din România va cere abilități digitale, de analiză a datelor și tehnici avansate, iar Scania, ca lider în industrie, se angajează să dezvolte soluții durabile pentru transport.

Angajații viitori ai Scania România vor trebui să fie flexibili și deschiși la învățare continuă pentru a se adapta la evoluțiile rapide ale tehnologiei în vehiculele conectate și inteligente.

Scania promovează un mediu de lucru divers și incluziv, oferind oportunități pentru dezvoltarea personală și profesională a angajaților, susținând astfel și valorile de respect pentru oameni.

Perspectiva companiei asupra tehnologiei și pieței muncii

Scania România vede schimbările tehnologice ca o oportunitate de eficiență operațională sporită și de reducere a amprentei de carbon. Compania investește în inovație pentru a aduce pe piață vehicule și soluții tehnologice avansate, promovând, totodată, colaborarea cu instituțiile de învățământ pentru a asigura pregătirea angajaților pentru cerințele tehnologice noi.

Valorile Scania, precum sustenabilitatea, inovația și respectul pentru oameni, stau la baza acestei perspective, asigurând calitate și responsabilitate socială în contextul schimbărilor din piața muncii din România.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE