Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Tech-Con, unul dintre cei mai importanți furnizori din Europa de Est pentru piața de automatizări industriale

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

Tech-Con Industry, printre companiile participante la POLIJobs

Tech-Con Industry este o companie care isi propune constant sa atraga oameni pasionati de domeniul ingineriei si, impreuna, sa furnizeze produse, solutii si servicii pentru clienti in domeniul automatizarii industriale.

Astazi, grupul Tech-Con constituie unul dintre cei mai importanți furnizori din regiunea Europei Centrale și de Est pentru piața de automatizări industriale. Portofoliul Tech-Con conține peste 150.000 de produse (https://shop.tech-con.ro) si solutii recomandate de către cei 150 de ingineri specialiști cu înaltă calificare în întreaga lume, cu un numar important de clienti si referinte implementate in industrie.

              Participarea noastra la Polijobs se datoreaza faptului ca echipa noastra crede cu tarie in potentialul studentilor, care, desi fara experienta in domeniu, ni se alatura an de an plini de entuziasm si pasiune pentru inginerie. Avem alaturi de noi exemple de colegi care ni s-au alaturat imediat dupa terminarea studiilor, in timpul masterului, sau chiar din perioada stagiului de practica, si care s-au dezvoltat in cadrul companiei cu ajutorul expertilor Tech-Con cu peste 10, 15 sau chiar 25 de ani. Nu planuim sa ne oprim din a oferi incredere studentilor din generatiile ce vin si ne propunem sa le aratam o imagine reala a ceea ce inseamna sa fii coleg cu noi si care sunt aspectele practice ale meseeriei de inginer.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați?

Un job in cadrul Tech Con este un job plin de provocari, munca in echipa si satisfactie. Clientii nostri au incredere in echipa noastra de profestionisti pentru implementarea solutiilor de automatizare si se simt confortabil sa ne contacteze oricand pentru a ne prezenta nevoile lor . Atunci incepe munca in echipa, si se poate observa nucleul a ceea ce inseamna sa fii parte din Tech-Con: oamenii de aici. Toti colegii nostri colaboreaza inter-departamental pentru a se asigura ca proiectul este dus la bun sfarsit in parametri optimi. Si toate acestea se intampla in timp ce muncesc pentru un scop in care cred, intr-o specializare pe care si-au ales-o, cu oameni ce au convingeri si pasiuni asemanatoare. Ca parte din echipa Tech-Con toti angajatii nostri au parte de intelegere, o continua dezvoltare pe plan profesional, flexibilitate, suport si integritate. Aceasta este experienta oricarui fost, actual sau viitor angajat Tech-Con.

Care este perspectiva companiei asupra modului încare tehnologia schimbă piața muncii din România?

În peisajul evoluției continuu al pieței muncii din România, tehnologia, în special în domeniul automatizării industriale, este o forță transformatoare. Tech-Con se află în fruntea acestei schimbări, fiind gata să redefinească modul în care percepem munca și eficiența în următorii ani. Automatizarea, inteligența artificială și tehnologia nu sunt doar cuvinte la modă, ci sunt factori care remodelează modul în care funcționează industriile. Angajamentul nostru de a promova o forță de muncă pregătită pentru aceste schimbări este evident în inițiativele noastre, de la programe de formare personalizate la colaborarea cu instituțiile de învățământ.

Automatizarea industrială, în special prin intermediul aplicatiilor robotice, creează o sinergie armonioasă între oameni și masinarii. Acest lucru nu numai că sporește eficiența, dar deschide și noi căi pentru ca profesioniștii calificați să lucreze alături de tehnologiile avansate. Perspectiva noastră asupra pieței muncii în schimbare se aliniază cu recunoașterea faptului că atragerea și păstrarea talentelor de top este esențială. Participăm în mod activ la inițiative care fac legătura între mediul academic și industrie, oferind studenților și profesioniștilor competențele necesare practice pentru viitorul loc de muncă.

Tehnologia în domeniul automatizării industriale nu se referă doar la eficiență, ci și la sustenabilitate. În calitate de companie angajată în inovație, credem în crearea de tehnologii care nu numai că stimulează productivitatea, dar contribuie și la un viitor durabil, aliniindu-se la schimbările mai ample de valori din societate.

Transformarea pieței muncii din România, bazată pe tehnologie, este o călătorie plină de provocări și oportunități. Vedem un viitor în care tehnologia îmbunătățește experiența umană la locul de muncă și suntem încântați să fim în fruntea acestei evoluții.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE