Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. L’Oréal România, lider de piață pentru industria cosmetică, este în continuă căutare de tinere talente

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

L’Oréal România, printre companiile participante

Susținut de un portofoliu unic compus din 20 de mărci internaționale, L’Oréal România este lider de piață pentru industria cosmetică, având scopul de a crea frumusețea care mișcă lumea, fiind un catalizator ce oferă putere tuturor.

Pentru a-și înfăptui acest scop, L’Oréal România este în continuă căutare de tinere talente cărora să le ofere oportunitatea de a-și începe cariera într-un mediu de lucru dinamic, inovativ, și incluziv, propice pentru dezvoltarea lor profesională.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în industria de frumusețe?

”Profilul angajatului viitorului, din perspectiva L’Oréal, este acela al unui ”inovator care vrea să schimbe lumea.” – talentul tânăr, care își dorește să ia parte la revoluționarea industriei de frumusețe, folosindu-se de ultimele inovații tehnologice și digitale,” transmite compania.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

”Remarcându-se drept un agent bine-cunoscut al inovării în cadrul industriei cosmetice, L’Oréal România ține în permanență pasul cu schimbările aduse pieței muncii, care devine din ce în ce mai dinamică datorită inovațiilor tehnologice recente.

Astfel, implementăm la rândul nostru tehnologiile inovative care schimbă industria frumuseții, cu un focus pe realitatea virtuală și inteligență artificială, prioritizând nevoia consumatorului de a avea o experiență cât mai personalizată de înfrumusețare,” transmite compania.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE