Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. DSV Road, una dintre cele mai mari companii de transport din România și Europa, caută tinere talente

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

DSV Road, printre companiile participante

DSV Road este una dintre cele mai mari companii de transport din România și Europa, care oferă servicii complete de transport – regim grupaj, încărcare parțială (less than truckload) și încărcare completă (full truck load), dar și servicii de transport pe bază de combustibil bio, ca parte din misiunea companiei de a reduce poluarea. DSV Road este una din entitățile juridice ale grupul DSV, prezent în România din 1994, alături de DSV Solutions și DSV Air&Sea.

Motivul participării la Polijobs îl reprezintă oportunitatea de a-i cunoaște pe studenții și/sau absolvenții de Politehnică și de a atrage tinere talente și viitori pasionați de transport.

Cum arată jobul și angajatul viitorului?

”Jobul și angajatul viitorului în domeniul transportului de mărfuri este reprezentat de abilități și competențe în relaționarea cu oamenii, în vânzări, în planificare și organizare, dar și adaptabilitate și creativitate în găsirea soluțiilor pentru situații imprevizibile.

Transportul de mărfuri a devenit foarte atractiv pentru tinerii absolvenți datorită siguranței domeniului și a creșterii industriei, rata de fluctuație a personalului în domeniu fiind redusă comparativ cu alte domenii. Cu o cerere în creștere de la an la an, domeniul de transport și logistică este în plină dezvoltare, existând ample oportunități de carieră pentru viitorii specialiști și experți în domeniu care caută noi oportunități profesionale.

Mai mult decât domeniul în sine, pentru tinerii absolvenți și angajații cu experiență în domeniu, sunt foarte importante oportunitățile pe care le oferă angajatorul din transport”, transmite compania.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

”Ceea ce face tehnologia este să asigure evoluție din toate punctele de vedere. Vorbim, așadar, de noi oportunități pentru angajați. Tehnologia nu schimbă, ci îmbunătățește piața muncii, oferind oportunitatea oamenilor să dezvolte noi abilități pe care nu le bănuiau și să lase munca fizică și repetitivă roboților.

În general, tehnologia joacă un rol semnificativ în transformarea pieței muncii în întreaga lume, inclusiv în România. Schimbările tehnologice, cum ar fi automatizarea, digitalizarea și inteligența artificială, pot afecta diferite sectoare și industrii, modificând cerințele de competențe și calificări pentru angajați”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE