Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. HELLA, furnizor global în domeniul automotive, oferă locuri de muncă persoanelor cu experiență și studenților

HELLA Technical Center Craiova este una dintre companiile care au participat la Târgul de cariere „POLIJobs” 2023, organizat de Universitatea Politehnica din București. Târgul a conectat afacerile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Descrierea companiei

Centrul de proiectare și dezvoltare HELLA Technical Center Craiova lucrează la conceperea caracteristicilor specifice siguranței și confortului mașinii, cu tehnologii de ultimă oră. Cei 600 de angajați HELLA contribuie la mașina viitorului, cu o echipă de ingineri, programatori și experți în securitate cibernetică și calitate.

HELLA este prezentă în România din 2005. Are cinci centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, Oradea și Iași. Peste 5000 de angajați lucrează azi în HELLA România.

În calitate de furnizor de top la nivel mondial, operațional sub brand-ul umbrelă FORVIA, HELLA dezvoltă tehnologii inovatoare, contribuind la creșterea a trei tendințe majore din industrie: electrificarea și managementul energiei, conducerea autonomă în siguranță, precum și experiența unui habitaclu digitalizat și sustenabil.

Centrul tehnic din Craiova oferă posturi atât persoanelor cu experiență, cât și studenților. Tinerii pot face primii pași în viața profesională într-un stagiu de aproximativ un an (practica de vară și internship), în care învață și lucrează alături de experți în dezvoltarea produselor automotive. Pentru că sunt mulți tineri din Craiova care studiază la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București, le deschidem oportunitatea de a-și construi o carieră acasă, după absolvire. Pe de altă parte, dorim să atragem talente dintr-o instituție de învățământ cu standarde excelente de pregătire.

Cum arată jobul și angajatul viitorului

Ca furnizor global în domeniul automotive, HELLA continuă să angajeze tineri și experți atât în domeniul dezvoltării și testării produselor sale, cât și al producției, având în vedere că are fabrici răspândite în toată rețeaua globală, dar și în centre administrative cu echipe ce oferă servicii business pentru toate locațiile. Viitorul aduce schimbări în lumea tehnologiei, însă noi vom căuta în continuare aceleași calități umane: curiozitate, deschidere, implicare, agilitate, putere de adaptare, creativitate.

Perspectiva companiei asupra tehnologiei și pieței muncii

În calitate de companie care dezvoltă și folosește tehnologii inovatoare, suntem aliniați cu tendințele viitorului în automotive, inclusiv în ceea ce privește competențele specialiștilor noștri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE