Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Bunge realizează conexiunea între fermieri și consumatori prin proiecte de tip Industry 4.0

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

Bunge participă la PoliJOBS

La Bunge, scopul nostru este să realizăm conexiunea între fermieri și consumatori pentru a îți aduce oriunde mâncare, combustibil și furaje într-un mod sigur și sustenabil. 

Suntem lideri globali în procesarea de semințe oleaginoase, dar și în producerea și suplinirea nevoii de soluții vegetale pentru ulei, grăsimi și proteine. Produsele noastre au o gamă largă de aplicare, precum furaje pentru animale, uleiuri comestibile și făinoase, dar și patiserie și cofetărie, variante vegetale pentru lactate și carne, dar și nutriție pediatrică. Bunge are de asemenea un rol important în utilizarea recoltei în infrastructura soluțiilor de energie regenerabilă pentru combustibil.  

Cu mai multe de două secole de experiență la o scală globală de top, considerăm că esență spiritului nostru constă în relația profundă cu toți cei cu care intrăm în contact, stabilim parteneriate și colaborări de durată. Avem grijă să celebrăm conexiunea cu ceilalți în timp ce căutam oportunități pentru a fi inovativi, a ne mulțumi clienții, a crea un mediu inclusiv și sigur pentru angajații noștri, a dezvolta soluții care îți îmbunătățesc viață pentru mâncare, combustibil și furaje printr-un sistem sustenabil pentru toți implicați.  

Rețeaua noastră globală de facilități se găsește pe șase continente și include lifturi de grâne, fabrici de procesare a semințelor oleaginoase și porturi terminale localizate strategic. De la fermier la consumator, noi oferim transparență în toate procesele și lanțurile noastre de distribuție.

Motivele participării la târgul de cariere PoliJOBS

 Bunge este o companie globală care se bazează puternic pe perspectivele locale. Ca atare, echipele noastre sunt un cumul de culturi, limbi și istoric.  

Ne dorim să atragem cele mai bune talente pentru oportunitățile noastre din industrial. În România, oferim roluri de inginer tinerilor care  își doresc să dobândească experiență, dar și să își dezvolte abilitățile tehnice alături de echipele noastre din producție.  

Sperăm să trezim interesul studenților și să le oferim șansă de a-și începe cariera într-o afacere multinațională inovativă, unde munca lor poate produce un impact real în societate!  

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați? 

Scopul, viziunea și activitatea noastră trec peste oceane, înglobând sute de facilități, zeci de mii de angajați și miliarde de consumatori.  

Pentru a atinge succesul, ne dorim să lucrăm cu oameni care văd, creează și trăiesc posibilități nemărginite- oameni care văd schimbarea ca pe o oportunitate de evoluție, care se și bucură să preia conducerea propriei munci și să își lase propria amprentă, oamenii care îmbrățișează viziunea unei acțiuni făcute cu un scop clar.  

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?  

Dinamica schimbărilor tehnologice oferă industriilor oportunitatea de inovare și descoperire a noi tehnici ce pot ajuta îmbunătățirea unei game largi de activități, ce variază de la siguranță și performanță în sustenabilitate la productivitate și performanță. 

Bunge este o companie ce este dedicată operării la cel mai înalt nivel, cu mari standarde calitative și care îmbrățișează cele mai bune tehnologii pentru a-și îmbunătății în mod continuu procesele și produsele. Proiecte de tip Industry 4.0 dar și diverse inițiative de îmbunatățire sunt în desfășurare chiar în acest moment în cadrul companiei, iar scopul nostru este să ne educăm în acest scop.

Odată ce noii colegi se alătură echipei Bunge, dezvoltarea carierei acestora devine prioritatea noastră, de aceea ne focusăm pe training-uri și dezvoltarea abilităților ce o să-i pregătească pe aceștia să se adapteze la schimbarea tehnologică din lume.  

Când are loc PoliJOBS

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București găzduiește în perioada 15-16 noiembrie 2023 cel mai mare târg de job-uri din domeniul tehnic din acest an, PoliJOBS. Evenimentul va conecta companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți și absolvenți.

PoliJOBS, ajuns la cea de a VII-a ediție, este un eveniment de referință pentru tinerii studenți, ingineri și pentru piața muncii din România. Organizat cu pasiune și dedicare de către Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, prin intermediul Biroului de Plasare a Forței de Muncă- PoliJOBS, evenimentul oferă o platformă esențială de interacțiune între studenți, absolvenți și potențiali angajatori.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE