Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Prime Batteries Technology, lider al inovației în sud-estul Europei

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

Prime Batteries Technology participă la POLIJobs

Într-o perioadă în care soluțiile de energie sustenabilă sunt mai importante ca niciodată, Prime Batteries Technology a devenit un lider al inovației în inima Europei de Sud-Est. Suntem singurul producător de baterii Litiu-ion din regiune și unul dintre cei trei la nivel european, oferind soluții de stocare a energiei electrice (ESS) prin sistemele complet echipate, care includ unități de baterii și sisteme avansate de management al energiei (BMS).

Această poziționare în piață ne permite să oferim clienților noștri un nivel de calitate înalt și soluții personalizate. Având cel mai mare laborator din regiune pentru testarea bateriilor Litiu-Ion, ne asigurăm că produsele noastre îndeplinesc în mod constant cele mai înalte standarde de performanță, siguranță și fiabilitate.

De la producția electrozilor și celulelor până la asamblarea pachetelor de baterii, abordarea noastră integrată asigură controlul calității, eficiență și un lanț de aprovizionare simplificat. Echipa noastră este formată din profesioniști cu o expertiză solidă în domeniul electro-chimic. Investim continuu în dezvoltarea lor pentru a menține un nivel ridicat de competență tehnică în industrie.

Responsabilitatea față de mediu este prioritară pentru noi, iar unitatea noastră de producție integrată reflectă angajamentul nostru față de sustenabilitate. Deschisă în 2019, fabrica noastră dispune de o capacitate anuală de 200 MWh. Având un proiect de extindere în desfășurare pentru a atinge capacitatea de producție anuală de 2 GWh.

Această creștere de capacitate garantează livrarea constantă de soluții ESS pentru a satisface cerințele și nevoile clienților noștri. Participăm cu entuziasm la târgul POLIJobs, un eveniment ce ne permite să facem mai cunoscut studenților domeniul nostru unic de activitate. Ne dorim să împărtășim cu studenții viziunea noastră și să le putem oferi o perspectivă asupra tehnologiilor avansate pe care le utilizăm. Sperăm să întâlnim viitorii profesioniști, care împărtășesc aceeași pasiune pentru inovație și sustenabilitate, și să discutăm despre oportunitățile de carieră pe care le oferim.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați? 

Angajatul viitorului în domeniul nostru de activitate se conturează ca fiind entuziast, dinamic și deschis la schimbare continuă. Într-o lume în care tehnologia progresează rapid și sustenabilitatea devine din ce în ce mai importantă, angajații vor trebui să fie dispuși să se reinventeze pe măsură ce apar soluții și tehnologii noi. 

De asemenea, vor trebui să fie creativi și să găsească soluții inovatoare pentru dezvoltarea de tehnologii noi, îmbunătățirea sistemelor existente și identificarea unor modalități noi de reducere a impactului asupra mediului. 

Contextul profesional va continua să fie unul dinamic, iar succesul le va aparține celor care îmbrățișează schimbarea și contribuie la construirea unui viitor mai sustenabil.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România? 

Tehnologia a pătruns în toate aspectele vieții noastre, iar adaptarea la noile realități este esențială. La nivel de companie, am înțeles importanța acestei transformări și ne-am asumat responsabilitatea recalificării angajaților din producție pentru a lucra cu noile tehnologii. Am înțeles că aceasta este o oportunitate atât pentru noi, cât și pentru angajații noștri, de a-și dezvolta abilitățile și de a rămâne relevanți pe o piață a muncii în continuă schimbare. Investim în programe de instruire și dezvoltare pentru a asigura o expunere continuă a întregii echipe la cele mai noi tehnologii și soluții din industrie. 

Tehnologia aduce oportunități noi și provocări constante, iar abordarea noastră proactivă se concentrează pe descoperirea beneficiilor pe care acestea le pot aduce în industrie și în dezvoltarea echipei noastre.

Când are loc PoliJOBS

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București găzduiește în perioada 15-16 noiembrie 2023 cel mai mare târg de job-uri din domeniul tehnic din acest an, PoliJOBS. Evenimentul va conecta companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți și absolvenți.

PoliJOBS, ajuns la cea de a VII-a ediție, este un eveniment de referință pentru tinerii studenți, ingineri și pentru piața muncii din România. Organizat cu pasiune și dedicare de către Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, prin intermediul Biroului de Plasare a Forței de Muncă- PoliJOBS, evenimentul oferă o platformă esențială de interacțiune între studenți, absolvenți și potențiali angajatori. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE