Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. METROUL S.A. oferă tinerilor ingineri posibilitatea de a lucra la proiecte de anvergură

Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10.00-17.00, în Hol AN din Rectorat.

𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗽 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗲𝗶 au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Printre companiile participante se numără și METROUL S.A

Printre companiile participante se numără și METROUL S.A., care reprezintă o împletire armonioasă a unei legende vii, unice în România, cu experiența și tehnologia de vârf, ceea ce generează garanția proiectării unui viitor inovator, atât în sectorul de nișă al metroului, cât și în cele mai diverse domenii, pornind de la clădiri civile, continuând cu infrastructură rutieră, rețele edilitare, aeroporturi, proiecte de mediu, lucrări de artă, monumente istorice și altele.

VEZI GALERIA
7 imagini

METROUL S.A. este garanția calității durabile. Este pregătit fiecare pas al fazelor de proiectare printr-o comunicare permanentă cu clientul, fiind asigurată aplicarea soluțiilor inovative specifice. Sunt adoptate cele mai noi tehnologii de lucru pentru a determina timpul să lucreze în folosul proiectului. Echipa de pionierat este completată cu personal de calitate, astfel încât rezultatul muncii să aducă plusvaloare clientului și să creeze în piață conexiuni pozitive.

Lucrările sunt supervizate prin diriginți de specialitate, cu vastă experiență, acumulată în domenii ce acoperă toate specialitățile curente, dar și multe cu caracter restrâns, devenind astfel indispensabili și atractivi multor clienți.

„Prin pleiada de contracte derulate în domenii marcante de către specialiștii noștri în consultanță și management de proiect, suntem dovada vie a succesului colaborării cu Beneficiari atât din mediul public, cât și privat. Pornind de la un domeniu de nișă unic în România, ne-am extins pentru a răspunde cererii pieței din domenii diverse precum construcții civile supraterane și subterane publice și private, infrastructură de drum, rețele edilitare clasice și speciale, lucrări de artă, monumente istorice și lucrări speciale. Abordarea unor domenii neatinse până în prezent constituie o provocare pentru noi în scopul de a veni în sprijinul Clientului, urmărind atragerea de resurse umane și tehnologice de specialitate, care să formeze o adevărată echipă pentru realizarea proiectului”, au precizat reprezentanții METROUL S.A.

Care este principala provocare a METROUL S.A. în contextul economic și social actual?

Principalele provocări ale companiei, în contextul economic și social actual, sunt lipsa personalului specializat, datorită scăderii interesului forței de muncă pentru specialitățile din anumite domenii de proiectare și orientarea forței de muncă spre alte sfere de activitate, care nu implică structuri de coordonare interdepartamentale complexe, și partea financiară, care influențează decizia specialiștilor în domeniu, aceștia orientându-se către sectoare de activitate unde factorul material are o pondere ridicată.

Cum găsește METROUL S.A. un limbaj comun cu noua generație de angajați?

  • Strategia de integrare. Crearea de oportunități pentru noii angajați, de a construi relații sociale sănătoase cu colegii, punând accent pe strategia de comunicare în scopul eliminării diferențelor de vârstă și experiență.
  • Program de instruire – perfecționare continuă. Implicarea activă a angajatorului privind asigurarea resurselor necesare pentru a susține instruirea continuă a angajaților.
  • Leadership. Flexibilitatea la locul de muncă reprezintă un factor important. Securitatea locurilor de muncă se prezintă, sub patru forme: capacitatea de a rămâne la același loc de muncă, stabilitatea locului de muncă, siguranța veniturilor și echilibrul între viața profesională și cea de familie.

Participarea la POLIJobs are ca scop promovarea societății METROUL S.A. si atragerea de noi tineri ingineri, cărora li se oferă posibilitatea de a lucra la proiecte de anvergură. Prin tradiția și experiența pe care firma o are, METROUL S.A. pune la dispoziție o strategie completă, în care inginerii pot lucra în toate nivelele proiectului, de la fazele inițiale de proiectare până la consultanța în timpul lucrărilor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE