Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Huawei Digital Power aderă la o strategie de ecosistem deschisă

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

Huwei, furnizor mondial de produse si soluții pentru energie digitală

Huawei Digital Power Technologies Co, Ltd. este un furnizor mondial de produse si soluții pentru energie digitală. Ne angajăm să integrăm tehnologii digitale și electronice, să dezvoltăm surse de energie verde și să permitem digitalizării să stimuleze revoluția energiei pentru un viitor mai bun si mai ecologic.

Huawei Digital Power aderă la o strategie de ecosistem deschisă prin includerea aspectelor de hardware si software, prin cooperarea pe mai multe niveluri cu industriile și totodată lucrează cu partenerii pentru a construi ecosisteme pentru industrii, produse si tehnologii care vor impulsiona dezvoltarea durabilă a industriei energetice.

Cu ocazia acestui eveniment organizat împreună cu Universitatea Politehnica din București, ne dorim să întâlnim cât mai mulți potențiali viitori colegi, să prezentăm oportunitățile pe care le avem și să creștem echipa, mergând împreună spre succes.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați?

Joburile viitorului în domeniul energiei regenerabile se vor axa pe tehnologii avansate, eficiența energetică și soluții sustenabile. Ne dorim angajați care să dețină cunoștinte tehnice solide, adaptabilitate la schimbare, orientați către client, dornici de a învăța lucruri noi și de a se dezvolta, cu abilități de rezolvare a problemelor complexe și dispuși să găsească căi pentru a le rezolva împreună cu clienții sau partenerii.

Vor fi implicați în dezvoltarea, implementarea și mentenanța sistemelor de energie regenerabilă, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

Digitalizarea este într-un progres continuu. În acest fel, aduce schimbări importante care au un impact asupra persoanelor, întreprinderilor şi industriilor și chiar și asupra oraşelor şi ţărilor.

Odată cu introducerea tehnologiilor digitale în toate aspectele societății umane – de la inteligența artificială (AI) și cloud, la internetul obiectelor (IoT) și 5G – digitalizarea sprijină în mod activ construcția de orașe inteligente, conducând la transformarea digitală a industriilor, la îmbunătățirea experienței consumatorilor, la crearea de noi produse și servicii și la promovarea progresului social și al dezvoltării. Prin intermediul conexiunilor digitale, oamenii pot merge la școală, pot lucra, pot primi asistență medicală, făcând toate aceste lucruri în mediul online.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE