Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs – Contec, în misiunea pregătirii companiilor pentru viitor, prin expertiză și rezultate

Publicat de: Euronews

Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10.00-17.00.

𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗽 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗲𝗶 au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Contec este una dintre companiile participante la Târgul de cariere POLIJobs. Contec este o companie internațională de inginerie specializată în îmbunătățirea și automatizarea proceselor și utilajelor industriale din întreaga lume.   

VEZI GALERIA
3 imagini

Sursă foto: Contec

Angajații pasionați – soluția pentru a face față provocărilor socio-economice

„Ne străduim să ne îmbunătățim în fiecare zi, nu numai în proiectele noastre, ci și pentru oameni și societate. De aceea dorim angajați dinamici, pasionați de tehnologie și inovație. Cu cele opt birouri în cinci țări diferite, Grupul Contec are aproximativ 250 de specialiști motivați, care sunt bucuroși să primească proaspăt absolvenți sau persoane la început de carieră”, se arată într-un comunicat al Contec.

Cultura organizațională creează o atmosferă deschisă și transparentă la Contec

„Un sondaj între colegii noștri arătă că aceștia acordă o mare importanță următoarelor:

Internațional: suntem aventurieri, cu birouri și clienți în diferite țări, lumea este locul nostru de muncă.

Proiecte provocatoare: lucrăm cu diferiți clienți din diferite sectoare, ceea ce face ca munca să fie foarte variată și fiecare proiect este o nouă aventură.

Muncă & viață personală: flexibilitatea în ambele direcții este importantă. La Contec avem un program flexibil.

Creștem împreună: pe lângă un proces de “onboarding”, credem că este important să investim continuu în oamenii noștri.

Beneficii: cum ar fi asigurare medicală privată, plan de pensii plătit de angajator, bonus anual de performanță, tichete de masă, tichete de vacanță.

• Iar party-crew face chiar un pas mai departe organizând cele mai nebunești activități”, se mai menționează în comunicat.

În calitate de integrator de sistem, Contec poate contribui atât la pornirea unei noi linii de producție, cât și la îmbunătățirea procesului de producție existent. Oferă consultanță în domeniile: inginerie electrică și instrumentație, automatizare, MES și IT industrial.

Au o abordare cuprinzătoare: îndrumare, proiectare, dezvoltare și realizarea integrării sistemelor în procese industriale. Cei 250 de angajați garantează expertiză și rezultate. În calitate de integrator de sistem, activează într-o gamă largă de sectoare, inclusiv sectorul alimentar și (petro)chimic, terminale petroliere, farmaceutice și bunuri de larg consum.

 Contec – „Pregătim companiile pentru viitor. Aceasta este misiunea noastră.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE