Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLI Jobs. Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul semiconductorilor?

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul are loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

Despre Infineon in Romania

Infineon este un lider global în domeniul semiconductorilor pentru sisteme de putere și IoT, cu peste 56.000 de angajați la nivel mondial. Infineon este numărul 1 în domeniul semiconductorilor de putere, un inovator de top în domeniul sistemelor de putere și un partener tehnologic unic pentru soluții IoT inteligente, eficiente energetic și sigure.

Cu peste 500 de ingineri ce acoperă întregul ciclul de dezvoltare a produselor, Infineon este cea mai puternică companie de semiconductori din România. Infineon in România se remarcă ca fiind responsabilă de activitățile de cercetare și dezvoltare pentru o gamă diversificată de segmente deproduse Infineon.Centrul din București a fost înființat în 2005 și a devenit unul dintre cele mai mari centre de cercetare și dezvoltare ale Infineon din Europa.

Infineon oferă oportunități deosebite, indiferent în ce etapă a carierei vă aflați, de la student la expert senior. Asadar, echipa Infineon va asteapta la PoliJobs sa descoperiți posturile pentru care puteți candida si cum puteti face parte din comunitatea noastra.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul semiconductorilor?

Domeniul semiconductorilor reprezintă o industrie în continuă evoluție, care oferă oportunități de carieră interesante și diverse.

Angajatul viitorului în domeniul semiconductorilor trebuie să fie pregătit pentru provocările și schimbările constante din acest domeniu. Acesta trebuie să aibă o serie de competențe și abilități pentru a putea face față cerințelor în continuă evoluție ale industriei semiconductorilor, precum competențe tehnice avansate, flexibilitate, orientare către rezultate si abilități de învățare continua.

De asemenea, jobul în acest domeniu va avea nevoie de o serie de competențe și abilități specifice, adaptate nevoilor sectorului în continuă schimbare.

Care este perspectiva companiei Infineon asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

În ceea ce privește modul în care tehnologia schimbă piața muncii din România, Infineon are o perspectivă pozitivă și se angajează să ofere oportunități de carieră interesante și provocatoare în acest domeniu în continuă evoluție.

Infineon recunoaște importanța tehnologiilor noi și emergente și a investit timp și resurse considerabile în dezvoltarea unor soluții tehnologice inovatoare și eficiente. În plus, compania oferă o gamă largă de programe de formare și dezvoltare profesională, care ajută angajații să-și îmbunătățească in permanenta competențele și abilitățile.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE