Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) Horse, compania creată de Renault și Geely pentru dezvoltarea de noi motoare termice. Ce promite angajaților

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați?

Intr-un viitor cu joburi preponderent digitale, angajatul este o persoana inovativa, cu atitudine ”think out of the box”, care se adapteaza foarte repede la transformari. Horse a adoptat si este in continua cautare de  noi perspective care se concentreaza pe oameni, pe starea lor de bine la serviciu, pune accent pe diversitateincluziune si pe echilibrul dintre viata la job si cea de acasa.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

Transformarea digitală vine la pachet cu necesitatea îmbunătățirii continue a competenţelor angajaţilor în utilizarea tehnologiilor si ajuta in eficientizarea tuturor proceselor din industria auto. În timp ce automatizarea poate înlocui anumite sarcini repetitive, se pune tot mai mult accent pe competențele care sunt greu de automatizat, cum ar fi creativitatea, gândirea critică și abilitățile sociale.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE