Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Adobe România, cel mai mare centru de cercetare și dezvoltare al produselor Adobe din Europa, investește în talentele locale

Târgul de cariere ”POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

Adobe România, printre companiile participante

Adobe România este cel mai mare centru de cercetare și dezvoltare al produselor Adobe din Europa.

Cu peste 1000 de angajați în prezent, compania lucrează la cele mai cunoscute produse Adobe din lume, precum Adobe Express, Adobe Firefly, Adobe Experience Manager, Adobe Target, Adobe Analytics.

Diversitatea și incluziunea sunt unele dintre obiectivele Adobe. Compania investește în programe și evenimente interne ce au ca scop crearea unui mediu de lucru cât mai confortabil și deschis pentru toți angajații. Adobe Romania oferă oportunități egale tuturor angajaților și îi susține în dezvoltarea profesională. Pentru noi asta înseamnă #adobelife, un loc în care toți colegii pot fi ei înșiși și se pot exprima liber.

Participarea la PoliJOBS

”Suntem încântați să participăm la Polijobs, eveniment organizat de Universitatea Politehnică din București. Adobe România recunoaște talentul și potențialul imens care emană de la astfel de instituții academice și noi vedem acest eveniment ca pe o oportunitate unică de a intra în legătură cu studenți străluciți și ambițioși care ar putea fi viitorii inovatori ai industriei noastre.

Prezența noastră la acest eveniment reflectă angajamentul Adobe de a promova colaborarea și următoarea generație de profesioniști în tehnologie. Căutăm în mod activ persoane cu seturi diverse de abilități și perspective proaspete pentru a se alătura echipei noastre dinamice din România. Adobe apreciază creativitatea, inovația și pasiunea pentru tehnologie și credem că studenții care participă la acest târg de joburi întruchipează aceste calități.

Interacționând cu studenții de la Universitatea Politehnică din București, ne propunem să prezentăm oportunitățile de carieră disponibile la Adobe Romania și să creăm o platformă de dialog. Așteptăm cu nerăbdare să discutăm potențialul de creștere și dezvoltare în cadrul companiei noastre și să explorăm modul în care abilitățile lor unice pot contribui la succesul continuu al proiectelor inovatoare Adobe.

În general, participarea noastră la Polijobs este o dovadă a angajamentului nostru continuu de a investi în talentele locale, de a construi legături puternice cu instituțiile academice și de a ne asigura că Adobe rămâne în fruntea progreselor tehnologice. Suntem încântați să întâlnim cei mai buni studenți care să se alăture echipei noastre și să contribuie la viitorul Adobe în România,” potrivit companiei.

Jobul și angajatul viitorului

”Angajații viitorului și locurile de muncă din industria tehnologică sunt pregătite pentru transformări interesante. Pe măsură ce navigăm în peisajul în continuă evoluție al tehnologiei, studenții de la informatică și cei de la facultățile conexe tehnologice se vor găsi în fruntea inovației. Viitorul nu numai că va avea o bază tehnică solidă, dar va trebui, de asemenea, să fie adaptabil, creativ și să posede abilități puternice de rezolvare a problemelor.

Locurile de muncă ale viitorului vor fi conduse de tehnologiile emergente, cum ar fi inteligența artificială, machine learning, blockchain și Internet of Things. Va exista o cerere tot mai mare de profesioniști care pot valorifica puterea acestor tehnologii pentru a rezolva probleme complexe și a conduce la succesul companiilor. Colaborarea și abilitățile interdisciplinare vor deveni din ce în ce mai importante pe măsură ce profesioniștii din tehnologie lucrează alături de experți din diverse domenii pentru a dezvolta soluții holistice.

Mai mult, angajatul viitorului va trebui să adopte o mentalitate de învățare continuă. Ritmul rapid al progresului tehnologic înseamnă că rămânerea la curent cu cele mai recente instrumente și metodologii va fi esențială. Angajatorii vor aprecia candidații care demonstrează angajamentul față de învățarea pe tot parcursul vieții și se pot adapta rapid la noile provocări.

Pe lângă abilitățile tehnice, abilitățile soft precum comunicarea, munca în echipă și gândirea critică vor juca un rol esențial. Abilitatea de a comunica concepte tehnice complexe părților interesate non-tehnice și de a lucra eficient în echipe interfuncționale vor face diferența dintre angajați pe piața muncii,” a explicat compania.

Tehnologia schimbă piața muncii

”În Adobe, recunoaștem și îmbrățișăm dinamismul pe care tehnologia îl aduce în forța de muncă.

Târgul de joburi dedicat studenților in tehnologie servește ca o platformă crucială pentru stimularea conexiunilor dintre liderii din industrie și următoarea generație de profesioniști.

Pe măsură ce asistăm la creșterea automatizării, inteligenței artificiale și a analizei datelor, există o cerere din ce în ce mai mare pentru persoane cu seturi diverse de abilități și o bază solidă în informatică. Credem că studenții români sunt bine echipați pentru a face față acestor cerințe.

Angajamentul nostru de a cultiva talentul se aliniază perfect cu obiectivele unor evenimente precum Polijobs. Recunoaștem importanța promovării unui ecosistem care încurajează învățarea continuă și dezvoltarea abilităților. Prezența Adobe România la acest eveniment reflectă dedicarea noastră de a identifica și susține cele mai strălucite minți care vor conduce inovația în peisajul digital. Încurajăm studenții să rămână curioși și să-și perfecționeze continuu abilitățile pentru a contribui semnificativ la peisajul tehnologic în evoluție.

În calitate de lider în industrie, Adobe se angajează să fie un catalizator al schimbării pozitive pe piața muncii din România. Așteptăm cu nerăbdare să modelăm în mod colectiv viitorul experiențelor digitale,” potrivit companiei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE