Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nicușor Dan, prima reacție în cazul femeii ucise de câini. „Cine a greșit va plăti. Este o responsabilitate comună a mai multor instituții”

Publicat de: Răzvan Mihalașcu

Primarul general Nicușor Dan a avut, duminică seara, prima reacție publică în cazul femeii ucise de câini în zona Lacului Morii, la o zi după producerea tragediei. Edilul Capitalei a precizat că există „o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB”, iar „cine a greșit va plăti”.

De aesmenea, Nicușor Dan a precizat că a cerut „Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții”.

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri într-un mod atât de tragic.

Condoleanțe familiei și prietenilor săi. Am discutat ieri și azi cu persoanele implicate.

Este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB.

Refuz să intru însă în jocul incriminării și acuzațiilor politice.

Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar cine a greșit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituție pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”, a scris Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

În vârstă de 43 de ani, Ana Oros Daraban a murit, sâmbătă, după ce a fost atacată de o haită de câini, în timp ce alerga în zona Lacului Morii. Ea era angajată ca expert în cadrul Primăriei Capitalei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE