Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nadia Comăneci, despre revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis: Aștept să o văd jucând probabil la Roland-Garros

Revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis după suspendare este o bucurie pentru toți aceia care iubesc acest sport, spune Nadia Comăneci. Fosta campioana olimpică la gimnastică a anunțat că vrea să o vadă pe Simona jucând din nou în cele mai importante turnee de tenis din lume.

”Mă bucur foarte mult să o văd pe teren. Este acolo unde își dorește să fie și aștept să o văd jucând, probabil la Madrid sau la Roland-Garros. Vorbesc cu ea, da”, a declarat Nadia Comăneci.

Fosta campioană olimpică la gimnastică a fost prezentă, sâmbătă, la conferinţa de presă organizată cu ocazia tragerii la sorţi a tabloului principal la turneul de tenis Ţiriac Open, care se va desfăşura la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală, conform Agerpres.

Nadia Comăneci, despre gimnastele României de la Jocurile Olimpice. ”Sunt foarte competitive”

Nadia Comăneci consideră că România are cele mai mari șanse de a avea o gimnastă într-o finală la Jocurile Olimpice la proba de bârnă.

”Echipa României s-a calificat şi mă bucur că fetele vor participa la Jocurile Olimpice. Ce am observat la generaţia de azi este că ele sunt foarte competitive şi îşi doresc foarte mult un rezultat bun. Rămâne să vedem ce se va întâmpla. Potenţialul pe hârtie îl cunoaştem, acum depinde şi cum vor executa şi calificările. O să am ocazia să le văd pe fete, pe Sabrina, în zilele următoare şi sper să fie bine. Dar avem posibilitatea de finală, cu siguranţă. Eu cred că la bârnă avem şansa noastră de finală", a explicat fosta gimnastă, potrivit sursei citate.

De asemenea, Nadia Comăneci este încrezătoare că România poate avea succes la Jocurile Olimpice de la Paris.

”Dacă vorbim de toate sporturile, da, cu siguranţă. Particular, în gimnastică, nu ştiu. Eu voi fi la Paris şi sigur voi reuşi să văd câteva discipline, dar prioritar va fi să văd gimnastica. Sperăm ca această muncă a sportivilor români va aduce lauri la Paris”, a concluzionat ea.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE