Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

„Nu pot uita”, spune Simona Halep, despre scandalul de dopaj prin care a trecut. Revenirea pe teren, singurele momente de bucurie

„Nu pot uita ce mi s-a întâmplat”, spune Simona Halep, despre scandalul de dopaj prin care a trecut. Într-un interviu pentru Associated Press, ea a declarat că a avut mari emoții la revenirea pe teren, la Miami. S-a bucurat de fiecare moment, însă nu știe când sau dacă va ajunge din nou la forma ei maximă.

Halep: Nu pot uita doar pentru că s-a dovedit că sunt nevinovată

Când Halep a revenit în România după participarea la turneul WTA de la Miami, a declarat că sunt șanse mici să participe la Jocurile Olimpice din vara acestui an. Nu știe cât va mai juca tenis, de fapt, dar „a câștigat ce era de câștigat”.

În interviul pentru AP, ea a vorbit din nou despre bucuria revenirii pe terenul de tenis. Dar nu are cum să șteargă din memorie procesul de dopaj în care a fost implicată.

Simona Halep: „A fost un sentiment minunat, o energie extraordinară și am fost foarte fericită în sufletul meu să fac parte din tenis, din nou, din acest sport pe care îl iubesc. Pentru mine, a fost o experiență minunată, mult mai bună decât mă așteptam. Şi asta m-a făcut să simt, OK, acum vreau să mă întorc şi să fac tot ce pot şi să văd cât de bună mai pot fi.

Acum, totul este frumos. Este clar, nu am făcut nimic rău, așa că am dovedit realitatea, iar acest lucru mă face să mă simt foarte bine, dar totuși nu este ușor prin ce am trecut. Nu pot uita, aşa, doar pentru că s-a dovedit că sunt nevinovată. Există lucruri care probabil vor rămâne mai mult și nu pot uita, așa, într-o singură zi ce s-a întâmplat. Deci trebuie să mă descurc mai bine. Trebuie să-mi controlez emoțiile, care revin. Sunt multe și nu este ușor. Dar bucuria, sper, mă va ajuta”.

Halep a primit un wild-card la turneul WTA de la Madrid

Simona Halep a primit un wild-card la turneul WTA de la Madrid. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare și reprezintă o veste la care nu mulți s-au așteptat. Asta pentru că era ușor accidentată la umărul drept după ce a revenit pe teren la Miami, ceea ce a dus la imposibilitatea de a juca pentru echipa României la turneul Billie Jean King Cup (12-13 aprilie).

„Mulțumesc mult, Madrid Open, pentru acest wild-card. Turneul de la Madrid a fost întotdeauna special pentru mine. Am de acolo amintiri fericite și sunt recunoscătoare că-mi pot crea altele noi. Ne vedem curând”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE