Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Meghan Markle împlinește 42 de ani. Relația dintre Ducii de Sussex și casa regală britanică s-a răcit și mai mult

Meghan Markle împlinește astăzi 42 de ani. Este o aniversare diferită pentru Ducesa de Sussex. Relația dintre cuplul Harry și Meghan și familia regală s-au răcit și mai mult. Recent, Ducii de Sussex au fost nevoiți să infirme și zvonuri despre divorț apărute în presa britanică.

În acest an, Meghan Markle nu a fost felicitată de membrii familiei regale. Ducesa de Sussex și soțul ei au renuțat încă în 2020 la îndatoririle monarhice. Cuplul s-a îndepărtat de familia regală și mai mult, după ce Prințul Harry și-a publicat memoriile, carte în care a făcut acuzații cu privire la relația tensionată pe care a avut-o cu membrii de rang înalt ai familiei.

David Olusegun, cofondator Creativ Control Ventures: ”Consider că serialul publicat de Netflix și cartea au schimbat percepția publicului. Consider că imaginea ei (a lui Meghan Markle n.r.) a avut de suferit. Cu toate acestea, am văzut și cazuri nebunești, dar oamenii și-au recuperat imaginea. Nu cred că ei i-ar fi imposibil să facă la fel.”

Consider că serialul publicat de Netflix și cartea au schimbat percepția publicului. Consider că imaginea ei (a lui Meghan Markle n.r.) a avut de suferit. Cu toate acestea, am văzut și cazuri nebunești, dar oamenii și-au recuperat imaginea. Nu cred că ei i-ar fi imposibil să facă la fel.

Nick Ede, specialist în PR: ”În multe feluri, nu treibuie să mai existe brandul „ de Sussex”. Ar trebui să vorbim de brandul Archewell sau Meghan și Harry. „De Sussex” a devenit sinonim cu „Megxit”.

Actrița americană Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry în 2017. Într-un interviu dat în urmă cu doi ani în Statele Unite, Meghan a acuzat familia regală de rasism.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE