Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mascații din Reșița au descins la o adresă greșită. Proprietarul apartamentului: ”Erau și cu pușca. Copilul plângea și s-a speriat foarte tare”

Un bărbat din Reșița s-a trezit, la 6 dimineața, cu mascații peste el în apartament. Omul spune că polițiștii i-au pus pistolul la tâmplă, de față cu băiețelul de nici patru ani, dar după câteva minute și-au dat seama că au făcut o greșeală. Au încurcat blocul. Bărbatul vrea să îi dea acum în judecată pe polițiști.

La 6 și 55 de minute, camera de supraveghere aflată în holul blocului a surprins momentul în care polițiștii intră în apartament. Pe imagini se vede și un polițist care nu poartă cască și are asupra lui un dosar cu documente.

Claudiu Halmaci: ”Am auzit niște bătăi foarte puternice în ușă: «Deschide! Poliția!». M-am trezit, s-a trezit și copilul. Am deschis ușa. Au intrat grămadă peste mine. Mi-au pus pistolul. «Culcat! Pe burtă!» Erau și cu pușca, cu barosul. Copilul plângea. S-a speriat foarte tare”.

După un minut, polițistul deschide plicul și verifică încă o dată documentele. În urma lui, un mascat înarmat cu o pușcă iese din apartament, urmat de un coleg. După alte două minute, toți strâng lucrurile și pleacă.

Claudiu Halmaci: ”Au încurcat blocurile. În loc de 5A, 7A. S-au uitat pe acte sau nu știu ce or fi făcut, se vede pe camere de filmare, și au primit că au greșit adresa. Ulterior am auzit că căuta niște minori care au spart o mașină și a furat”.

Conducerea Poliției Caraș-Severin confirmă că în acea dimineață au avut loc trei percheziții la trei tineri bănuiți că au furat 5.000 de lei dintr-un autoturism. Cât privește descinderea greșită, Poliția spune că va face verificări pentru a vedea dacă incidentul filmat de camere se confirmă și va luat măsuri.

Proprietarul apartamentului spune că băiețelul său s-a speriat atât de tare încât are nevoie de psiholog. Bărbatul vrea să dea în judecată poliția.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE