Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Manifestație pro-Palestina în București. Peste 300 de oameni și-au arătat solidaritatea față de palestinienii blocați în Gaza

Un marș pro-Palestina a avut loc, astăzi, în București. Peste 300 de oameni s-au adunat în zona Piața Unversității, iar, de acolo, au mers până la Parcul Izvor.

Manifestanții și-au arătat solidaritatea cu palestinienii blocați în Fâșia Gaza în urma conflcitului dintre Israel și Hamas.

Ei au condamnat atacurile care au dus la uciderea oamenilor nevinovați și au cerut oprirea focului. Adunări similare au fost organizate și în alte capitale ale lumii, în utlimele săptămâni.

Ambasadorul Palestinei la București militează pentru oprirea acestor violențe și spune că în urma confruntărilor peste 5000 de copii au fost uciși.

”Suntem aici, astăzi, în fața Parlamentului, pentru a transmite mesajul de a opri această violență, de a opri genocidul, de a oprit uciderea oamenilor.

Avem peste 5000 de copii care au fost uciși. Avem jumătate din Gaza distrusă. Comunitatea internațională ar trebui să se uite la toate părțile (implicate - n.r.) și să spună „Stop!”. Acesta este mesajul!”, a declarat ambasadorul Palestinei la București.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE