Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jennifer Lopez, nevoită să își anuleze concertele. O apariție controversată a artistei în mediul online a stârnit furia fanilor

Jennifer Lopez și-a anulat mai multe concerte din turneul nord-american, de vara aceasta, pentru că biletele nu s-au vândut.

Cântăreața americană Jennifer Lopez este dur criticată în mediul online după o apariție controversată într-un documentar despre viața ei. Fanii o acuză de falsitate și mulți au renunțat să mai cumpere bilete la turneul său menit să acopere costul uriaș al documentarului.

Fanii o acuză pe Jennifer Lopez de falsitate

După vestea lansării noului turneu și a documentarului său, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a apărut în mediul online într-o ipostază care i-a supărat pe fani. Îmbrăcată în haine lejere, artista își ciufulește părul și spune că înfățișarea îi aduce aminte de perioada adolescenței, pe care și-a petrecut-o în Bronx, un cartier din New York.

Bronx este cunoscut drept o zonă rău famată, cu un grad de criminalitate ridicat. Reacțiile negative au apărut rapid, majoritatea din partea locuitorilor din Bronx.

”Oamenii din Bronx nu o plac pe Jennifer Lopez”

Locuitor din Bronx: Oamenii din Bronx nu o plac pe Jennifer Lopez. Și când am crescut aici, am auzit mereu oamenii spunând că e o trădătoare. Acum îmi este indiferentă J.Lo, dar înțeleg de ce. Pentru că ori de câte ori menționează sau vine în Bronx, o face pentru a vinde ceva.

Și ceea ce face ca totul să fie și mai rău este că ea vorbește despre faptul că este din cartier, din Bronx. Dar când s-a dus să-și viziteze casa, noul proprietar nici măcar nu știa cine este. Nu-mi vine să cred că echipa ei a lăsat-o să publice așa ceva. Și ceea ce este și mai rău este că oamenii din cartierul ei, din Castle Hill, au criticat-o în trecut.

Locuitor din Bronx: J Lo este un demon delirant al haosului. În acest moment, nici măcar nu mai cred că este din New York, pentru că din ce cartier ești tu, J Lo? Lasă-ne în pace, te rog.

Biletele pentru concerte au rămas nevândute

Din cauza reacțiilor negative, biletele pentru turneul său nord-american, care trebuia să fie revenirea în industria muzicală, au rămas nevândute. Astfel, artista a fost nevoită să anuleze mai multe spectacole. J Lo a renunțat la toate concertele planificate între 22 și 30 august, șapte în total, în orașe precum Nashville, New Orleans, Atlanta sau Cleveland.

Fanii au fost dezamăgiți și de musicalul de lung metraj cu acelați nume, „This Is Me... Now”. În reacții video pe platforma de socializare TikTok, unii au spus că mesajul filmului nu este deloc potrivit pentru femeia secolului 21:

”Ceea ce m-a frapat cu adevărat a fost începutul filmului, când ea spune: „Când m-au întrebat: ce vrei să fii când vei mai crește ? Am spus, îndrăgostită.” Și a repetat asta de câteva ori. Cred că acesta este un mesaj îngrozitor pentru femei, deoarece ceea ce ne spune este că, dacă nu ești îndrăgostită, dacă nu găsești pe cineva cu care să-ți petreci restul vieții, nu ești suficient de bună. Nu vei fi niciodată fericită fără asta. Acesta este scopul suprem în viața ta este să găsești dragostea, indiferent de toate celelalte realizări pe care le-ai putea avea”.

Jennifer Lopez și-a prezentat, însă, ideea proiectului dintr-o cu totul altă viziune.

Jennifer Lopez: Era timpul să fac din nou muzică. „This Is Me...Now” este cel mai puternic, mai plin de încredere de sine și mai iubitor loc în care poți fi ca om.

Noul album al artistei a avut o campanie puternică de marketing

Noul album al cântăreței, „This Is Me...Now” a avut o campanie puternică de marketing. Multe dintre melodii dezvăluie detalii necunoscute din relația artistei cu actorul Ben Affleck, actualul său soț cu care a mai fost logodită în 2003. Întregul proiect include și un documentar, ”The Greatest Love Story Never Told” și se presupune a fi o declarație de dragoste cu un mesaj puternic: iubirea învinge totul.

Turneul începe pe 26 iunie, în Florida și presupune 30 de concerte diferite. Rămâne însă de văzut dacă artista va mai anula sau nu alte spectacole. Ultimul său turneu, cel din 2019 a avut încasări de peste 50 de milioane de dolari.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE