Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Inflația mare crește costurile organizării nunților. Ce preț are acum un meniu și rochia de mireasă

După perioada de pandemie în care cei care au dorit să se căsătorească fie și-au amânat nunta, fie au făcut-o într-un cadru restrâns, normalitatea aduce cu sine și redeschiderea târgului de nunți.

Palatul Parlamentului găzduiește, până duminică seară, cel mai mare târg de nunți, Mariage Fest. Pentru aceasta editie, organizatorii au pregatit toate detaliile pentru nunți ca la carte.

Potrivit specialiștilor, costurile organizării unei nunți au crescut cu cel puțin 10-15%, însă totul în contextul inflației, iar cele mai mari scumpiri se regăsesc în zona materialelor. Vorbim aici despre rochiile de mireasă, dar și despre aranjamentele florale.

Totodată, un meniu care anii trecuți era 90 de euro, acum îl găsim la 100-110 de euro.

La Mariage Fest se lansează de fiecare dată noile colecții ale sezonului și se fac reduceri pentru toate cele necesare unei nunți. De la una simplă la una extravagantă, în țară sau peste hotare, la restaurant sau în hambar, la pădure sau la mare, sau chiar pe yacht.

Tot aici veți putea admira limuzine, mașini de epocă si transport de lux. Mai degrabă viitorii miri, cred.

Viitoarele mirese își vor putea delecta privirea cu mii de modele de verighete, inele si bijuterii. Tot pentru ele vor avea loc demonstrații și propuneri de make-up.

La târg rochia de mireasă este totuși vedeta. Sunt Prezentari de moda din ora in ora cu creatii abia lansate într-un veritabil maraton. Un MC asigură atmosfera pe toată durata evenimentului, ceea ce face din acesta mai mult decât un târg, un Festival al Nunților.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE