Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

"Am văzut-o pe Simona râzând, glumind alături de fratele ei". Euronews România este la Lausanne, pentru verdictul TAS în cazul Halep

Simona Halep este în Elveția, acolo unde va participa la audierile Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Echipa care o va asista juridic va fi condusă de un avocat din Los Angeles care a apărat numeroși sportivi celebri care s-au confruntat cu acuzații de dopaj. Printre aceștia, și Maria Sharapova.

Trei arbitri vor judeca, începând de miercuri dimineață, apelul împotriva deciziei de patru ani de suspendare.

Trimisul special Euronews România, Eduard Popescu, se află la Lausanne și a călătorit astăzi alături de Simona Halep, pe ruta București-Geneva.

Eduard Popescu, jurnalist Euronews România: O zi cu soare în orașul elvețian. O atmosferă potrivită pentru starea de spirit pe care am semnalat-o încă de dimineață în rândul echipei Simonei Halep.

”Am văzut-o pe Simona Halep râzând”

Am călătorit, alături de colegul Răzvan Nicolescu, în aceeași aeronavă în care a fost și Simona Halep, de la București la Geneva. Ulterior, am ajuns la Lausanne.

Am văzut-o pe Simona Halep râzând, am văzut-o glumind cu fratele ei, cel care îi este alături pe parcursul acestor zile. Trei zile de audieri care urmează la Lausanne.

”Sunt nouă experți în total care vor fi alături de Simona Halep”

De asemenea, am remarcat optimismul avocatului Bogdan Stoica, avocatul român care face parte din echipa de apărare a Simonei Halep, o echipă impresionantă. Sunt nouă experți în total care vor fi alături de ea de mâine și până vineri, pe parcursul celor trei zile de audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Pe lângă Bogdan Stoica, cel care conduce echipa de avocați este Howard Jacobs, un avocat american extrem de cunoscut, cu peste 200 de litigii în materie sportivă pe care le-a soluționat, un avocat care a apărat chiar la TAS nume celebre.

Am avut ocazia să îi urăm multă baftă Simonei Halep.

Miercuri încep audierile la TAS în cazul Simonei Halep

Viitorul Simonei Halep în tenisul profesionist se decide zilele acestea, în Elveția. De miercuri și până vineri, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne va judeca apelul formulat de fostul lider WTA împotriva deciziei de patru ani de suspendare, hotărâre luată în primă instanță de Tribunalul Sport Resolutions.

Simona Halep a primit o suspendare de patru ani și nu a mai jucat un meci oficial de la sfârșitul lunii august 2022.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE