Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elon Musk, după arestarea lui Andrew Tate: Nu l-am întâlnit niciodată și nici n-am fost de Halloween în România

Magnatul Elon Musk, directorul executiv Tesla, Space X și noul patron al Twitter, a reacționat în cazul arestării fraților Tristan și Andrew Tate, doi foști kickboxeri, deveniți influenceri și autoproclamați milionari, într-un dosar în care sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

Miliardarul american a scris într-un mesaj pe Twitter că nu l-a cunoscut niciodată pe Andrew Tate și a spulberat zvonurile despre venirea sa în România cu ocazia sărbătorii de Halloween.

„Din câte știu eu, nu l-am întâlnit niciodată (pe Andrew Tate, n.red) și nici nu am fost la acea petrecere de Halloween din România”, a scris Elon Musk pe pagina sa de Twitter.

Directorul executiv al Tesla i-a răspuns astfel unui utilizator de pe platforma Twitter.

„Oamenii normali care nu au auzit niciodată de Andrew Tate cred că el este proprietarul (platformei video online, n.red) Rumble și că Elon Musk a fost invitat la una dintre petrecerile sale (...) și că a fost dat în vileag din cauza unei cutii de pizza. Dezinformarea este un lucru rău, oameni buni”, a scris bărbatul.

Milionarii britanici Andrew și Tristan Tate au fost primit, vineri seara, mandat de arestare pentru următoarele 30 de zile, într-un dosar în care sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

Magistrații Tribunalului București au aprobat patru mandate de arestare, în cazul fraților Tate, unei foste polițiste și celuilalt complice al lor.

Avocatul fraților Tate a anunțat că a contestat deja decizia instanței. Un proces va avea loc, cel mai probabil, în primele zile ale lunii ianuarie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE