Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elon Musk a declarat că va demisiona din funcţia de CEO al Twitter după ce va găsi un înlocuitor

Elon Musk a anunţat marţi că va demisiona din funcţia de director executiv al Twitter după ce va găsit un înlocuitor, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Voi demisiona din funcţia de CEO de îndată ce voi găsi pe cineva suficient de nebun pentru a accepta postul! După aceea, voi conduce doar echipele care se ocupă de software şi de servere”, a scris Musk pe Twitter.

Mesajul directorului rețelei de socializare vine ca răspuns la un sondaj pe care el însuşi l-a iniţiat luni pe Twitter şi al cărui rezultat arată că majoritatea votanţilor sunt în favoarea părăsirii de către miliardar a conducerii platformei.

Devenit singurul proprietar al reţelei de socializare pe 27 octombrie, miliardarul a asigurat, în momentul lansării sondajului, că se va conforma rezultatului său, dar, într-o serie de răspunsuri la diverse tweet-uri, pare acum să aprecieze că rezultatul a fost distorsionat de votul boţilor.

Conform rezultatului sondajului la care au răspuns 17,5 milioane de participanţi, aproape 58% s-au exprimat în favoarea plecării lui Elon Musk, la mai puţin de opt săptămâni de la preluarea conducerii grupului în schimbul a 44 de miliarde de dolari.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE