Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

David Popovici a câștigat medalia de aur la Internaţionalele de Nataţie ale Italiei. Sportivul român a stabilit un nou record

David Popovici a reușit să câștige sâmbătă medalia de aur în cursa de 100 m liber, la Internaţionalele de Nataţie ale Italiei, Sette Colli.

La competiția de la Foro Italico, David Popovici s-a impus cu timpul de 48:10 secunde, record al competiţiei, fiind urmat în clasament de italianul Alessandri Miressi (cu timpul de 48:27 secunde) şi de britanicul Matthew Richards (48:28 secunde).

Sportivul a anunțat că medalia o va dărui unui copil care a învins cancerul.

”Copiii diagnosticaţi cu cancer au nevoie de susţinerea noastră. Talentele pe care le au, ambiţiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiţi să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei nişte oameni extraordinari.

Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută aceşti copii, vă invit pe voi toţi să donaţi puţin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie.

Credeţi-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o şansă mare de supravieţuire pentru aceşti copii”, a declarat David Popovici.

David Popovici va participa duminică în proba de 200 metri liber de la Sette Colli Trophy.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE