Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Dacia va lansa o versiune cu motor hibrid pentru Jogger. Ediție specială pentru Duster, prezentată la Salonul Auto de la Paris

Dacia a anunțat oficial că va lansa o echipare cu motor hibrid pentru modelul Jogger. Noua versiune va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris, împreună cu o ediție specială „Mat Edition” pentru Duster.

Dacia Jogger devine astfel prima mașină din gama producătorului de la Mioveni care primește un motor hibrid cu 140 de cai putere.

„Standul Dacia va găzdui un demonstrator al motorului HYBRID 140. Această motorizare își va face apariția în premieră în gama Dacia pe modelul Jogger.

Deschiderea comenzilor va avea loc la începutul anului 2023, primele livrări urmând să aibă loc în primăvara anului viitor”, se arată într-un comunicat al Dacia.

Dacia Duster, prezentată în echiparea „Mat edition”

Pe lângă noul Jogger hibrid, Dacia pregătește și versiunea „Mat edition” pentru Duster. SUV-ul va fi oferit cu cel mai puternic motor pe benzină. Este vorba despre TCe 1.3 litri și 150 de cai putere.

„Aceasta va fi disponibilă într-o singură configurație, cu o nuanță de caroserie exclusivă și beneficiind de echiparea de vârf din punct de vedere mecanic a mărcii Dacia : motorul TCe 150 cuplat cu cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC.

Comenzile pentru noua serie limitată vor fi deschise înainte de sfârșitul acestui an”, mai spun oficialii Dacia.

La Salonul Auto de la Paris, vizitatorii vor putea vedea și noul concept Dacia Manifesto, precum și noua identitate de marcă.

Salonul Auto de la Paris va avea loc între 17 și 23 octombrie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE