Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Crăciunul pe litoral: La Eforie Nord, Moș Crăciun a coborât de pe acoperișul unui hotel

Moș Crăciun cu sacul plin de daruri a ajuns aseară și la turiștii cazați la un hotel din stațiunea Eforie Nord.

Sania l-a lăsat pe acoperiș iar moșul a coborât, nu pe horn, ci pe clădire, ca un adevărat alpinist în uralele copiilor și adulților prezenți. A împărțit cadourile mult visate și a ascultat poezii și colinde.

Turiștii au rămas în compania gazdelor care le-au pregătit mâncăruri tradiționale și alte surprize.

Copiii s-au bucurat de sosirea Moșului

Mare le-a fost mirarea copiilor când l-au văzut pe Moș coborând cu sacul în spate de la etajul al 14-lea al unui hotel din stațiunea Eforie Nord. L-au primit cu aplauze și strigăte de bucurie.

După ce și-a tras sufletul după așa o călătorie, Moșul s-a îndreptat spre restaurantului hotelului, unde copiii își așteptau nerăbdători cadourile.

Momentul a fost savurat din plin și de părinți. Pentru zilele de sărbătoare, gazdele le-au pregătit bucate tradiționale și petreceri tematice.

Turistă: Am aflat că vine moșul de pe acoperiș și am vrut neapărat să vedem.

Turistă: Este primul Crăciun pe care nu îl petrecem acasă. Am zis să experimentăm și altceva, e foarte frumos, ne simțim bine.

Câte hoteluri de pe litoral sunt deschise de sărbători

Aproximativ 30 de hoteluri de pe litoral sunt deschise pentru turiștii care vor să petreacă sărbătorile de iarnă la mare, iar cele mai ocupate sunt acum unitățile de cazare cu piscină interioară și SPA, unde prețurile pentru o cameră dublă pe noapte pornesc de la o mie de lei, în regim all inclusive.

Mihaela Clima – șef recepție hotel: Gradul de ocupare de 80-90%. Oferta noastră este foarte diversă, cele 3 mese, sosirea Moșului cu cadouri, relaxare în zona de spa, momente festive.

Vremea de Crăciun la mare va fi mult mai caldă decât se așteaptă, în mod normal în această perioadă. Temperaturile pot depăși 15 grade Celsius.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE