Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Concert nocturn pe faleza din Constanța. Hituri celebre, interpretate de orchestra simfonică din Cluj

Mii de turiști au dansat și au cântat hituri interpretate într-o manieră originală de orchestra simfonică Bigg Dimma’Band, din cadrul Academiei Naționale de Muzică din Cluj Napoca. Concertul în aer liber a fost susținut pe faleza Cazinoului din Constanța.

Neobosiți după o zi de plajă, turiștii au încins hore pe faleza Cazino pe ritmurile hiturilor celebre interpretate de orchestra simfonică din Cluj.

Oamenii au fost încântați

„E nemaipomenit îmi place foare mult! Suntem în vacanță și copiilor le place, mă uit după ei în mulțime, e foarte frumos”, spune un turist.

„Este pentru prima oară când vin. Este fantastic. Muzica este fenomenlă, cântă foarte bine, nici nu mă așteptam. Din întâmplare am ajuns în zonă și am auzit muzica și ne-am oprit. Și băiatul și cea mică sunt foarte încântați că suntem aici”, povestește o turistă.

Acești turiști români stabiliți în Polonia recunosc că abia așteptau o seară de dans și voie bună pe malul mării.

„Suntem un grup de polonezi și ne distrăm, ne simțim bine”, spune o turistă.

Orchestra live i-a cucerit

Fascinați de atmosferă, turiștii au aplaudat minute în șir spectacolul în aer liber.

„Am fost și aseară, organizare excelentă, muzica de calitate. Una e să asculți ceva înregistrat, alta e să asculți o orchestră live”, este de părere un turist.

Cel mai aglomerat weekend din această vară de pe litoralul românesc, a adus în stațiuni, conform cifrelor furnizate pe baza rezervărilor făcute în unitățile de cazare înregistrate oficial, peste 110 mii de turiști.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE