Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trupa KISS - în premieră, în România. 15.000 mii de fani au fredonat melodiile îndrăgitei trupe rock

Veteranii trupei americane rock Kiss au concertat, sâmbătă seară, la Bucureşti, în cadrul festivalului Rock the City 2022, oferind un show muzical live, de glam metal, hard rock şi heavy metal de excepţie, în faţa a aproximativ 15.000 de fani ai genului de toate vârstele din întreaga ţară, dar şi din străinătate, transmite Agerpres.

Show-ul Kiss a fost gustat din plin de publicul prezent, care a interacţionat cu frenezie la melodiile interpretate, într-un stil inconfundabil, vreme de aproape două ore, de cei patru membri ai trupei - Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer şi Tommy Thayer.

Concertul a fost presărat şi cu momente scenice deosebite: focuri de artificii, lumini, efecte video şi acustice, dar şi o recuzită tehnologică de înalt nivel, toate pentru a completa un tablou în care au strălucit în binecunoscutele lor ''uniforme'', marca Kiss, membrii trupei, care au performat, vopsiţi în alb şi negru pe faţă.

Printre hiturile cântate de Kiss pe scena Rock the City 2022 s-au numărat: "Shout It Out Loud", "Deuce", "War Machine", "Heaven's on fire", "I love it Loud", "Cold gin", "Lick it Up", "Tears are falling", "Psycho Circus", "God Of Thunder", "Black Diamond", "Calling Dr. Love", "I Was Made For Lovin' You".

În timpul interpretării unora dintre melodii, pentru a creşte efectul dramatic al show-ului, membrii trupei au fost ridicaţi de la nivelul scenei pe platforme mobile, la înălţime, de unde au continuat să performeze, în timp ce scena era cuprinsă de focuri de artificii, de jocuri de lumini şi nori de fum.

Fanii au apreciat interpretările solo instrumentale la chitară sau tobe, prezentate în reprize bine dozate, după un scenariu bine pus la punct, de muzicienii de la Kiss.

Concertul s-a încheiat în uralele îndelungi ale spectatorilor, dar şi cu mulţumirile adresate acestora de muzicienii de la Kiss. Pe ecranul principal al scenei a fost postat şi un mesaj special pentru fani, în care sigla trupei Kiss a fost evidențiată în tricolorul roşu, galben şi albastru: "Kiss loves you, Bucharest".

Trupa KISS se află în turneul de adio

A fost primul concert live al trupei Kiss susţinut în România şi, aproape sigur, şi ultimul, având în vedere că grupul american de rock se află în turneul său de adio "End Of The Road World Tour".

Înainte de Kiss, tot sâmbătă, pe scena festivalului "Rock the City 2022" s-au aflat şi trupa germană "Powerwolf", turcii de la Saints 'N' Sinners şi Deep Waters, grup format în 2019 de chitaristul şi compozitorul Andrei Stratulat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE